Legendarni Dolph Lundgren zaročen z 38 let mlajšo partnerico

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
50
Igralec, ki se je v filmsko zgodovino zapisal predvsem z akcijskimi vlogami, je zaljubljen. Z zaročenko Emmo, ki je od njega mlajša kar 38 let, sta se zaročila in si bosta v kratkem obljubila večno zvestobo. Tuji mediji poročajo, da ni znano, koliko časa sta zaljubljenca že v razmerju.

Švedski paparaci so jima vedno za petami.
Švedski paparaci so jima vedno za petami.FOTO: Profimedia

Švedski igralec akcijskih filmov Dolph Lundgren se je pri svojih 62 letih odločil za nov korak. Svojo partnerico, 24-letno trenerko Emmo Krokdal, je zaprosil za roko in ji obljubil, da jo bo večno ljubil. Zaljubljenca sta veselo novico sporočila na družbenih omrežjih z objavo fotografije, na kateri Emma razkazuje prstan.

"Nekaj zelo posebnega se je zgodilo tu, na Švedskem,"je napisal Dolph pod objavo. Med mnogimi čestitkami pa so bili tudi nekateri znani obrazi. Čestital mu je tudi Sylvester Stallone.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Dolp je Emmo zaprosil v Stockholmu in ji rekel, da jo ima rad in da je ljubezen do nje včasih še preveč močna. O romanci se je prvič začelo pisati letos januarja, sicer pa se ne ve, koliko časa sta v zvezi. Viri blizu para trdijo, da se družita že od lanskega poletja.

A ker je Emma kar 38 let mlajša od igralca, nekateri njegovi sledilci niso bili najbolj navdušeni nad njuno starostno razliko. Kaj hitro so izračunali, da sta Emma in Dolphova hči Ida rojeni istega leta. Zato so se nekateri njegovi sledilci pošalili na njegov račun. Eden je pod fotografijo Dolpha in Emme celo zapisal:"Hčerka je zelo lepa."

Dolph Lundgren s hčerko Ido.
Dolph Lundgren s hčerko Ido.FOTO: Profimedia