Tuja scena

Legendarni italijanski nogometaš Francesco Totti in njegova žena Ilary Blasi tik pred ločitvijo?

Rim, 22. 02. 2022 20.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Legendarni italijanski nogometaš Francesco Totti in njegova žena Ilary Blasi, ki sta junija lani praznovala 16. obletnico poroke in imata skupaj tri otroke, sta se znašla sredi velike zakonske krize. Kot poročajo številni italijanski mediji, ju do ločitve loči le še uradni podpis. Zdaj je sodu zbil dno strasten poljub med Ilary in igralko Michelle Hunziker med TV-oddajo. Srce 45-letnega nogometaša pa naj bi že bilo v ritmu nove ljubezni.

Francesco Totti in Ilary Blasi
Francesco Totti in Ilary Blasi FOTO: Profimedia

Legendarni nogometaš Francesco Totti in italijanska igralka, manekenka in televizijska osebnost Ilary Blasi sta se poročila junija 2005 v Rimu in sta uradno skupaj že več kot 20 let. A kot zdaj poročajo številni italijanski mediji, je njuna ljubezenska zgodba v izteku.

Totti in Ilary imata zakonske težave že nekaj mesecev, saj že septembra lani nista skupaj praznovala Tottijevega 45. rojstnega dne, prepiri med parom pa so "vse pogostejši".

Med nedavnim družinskim izletom v kraj Castel Gandolfo naj bi se burno sprla, kaplja čez rob njunega odnosa pa naj bi bil strasten poljub med Ilary in Michelle Hunziker, švicarsko igralko in manekenko. Ta se je zgodil le nekaj dni po prepiru v neposrednem prenosu v oddaji Michelle Impossible, kjer sta zvezdnici odplesali tango in se na koncu pred milijonskim občinstvom poljubili na usta. Sodeč po Hunzikerjini reakciji, poljuba ni pričakovala, saj jo je vidno presenečena Michelle celo odrinila od sebe. Tottija naj bi vse skupaj močno razjezilo, a 45-letni nogometaš si je po navedbah športnega portala Corriere dello Sport  že našel novo partnerico – njegovo srce je osvojila 33-letna Noemi Bocchi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Njuna ljubezenska zgodba naj bi se rodila že pred nekaj meseci, a je šele zdaj prišla v javnost. Noemi si je na nogometnem stadionu Olimpico v začetku meseca ogledala tekmo med Rimom in Genovo, sedela pa je dve vrsti stran od Tottija. Noemi, ki je sicer navdušenka nad športno igro padel, tako kot Totti, je diplomirala iz ekonomije in je tudi bivša žena podjetnika ter menedžerja nogometnega moštva.

Francesco Totti in Ilary Blasi sta se poročila 19. junija 2005 na pravljični slovesnosti, ki jo je v živo prenašal celo britanski medij Sky. Takrat je Ilary imela že lep trebušček: pričakovala je prvega otroka. Kmalu po prihodu Cristiana sta zaljubljenca dobila hčerko Chanel (2007), pred petimi leti pa še eno hčerko, za katero sta izbrala ime Isabel. Zakonca sta prestala že marsikatero oviro in dokazala, da je njuna ljubezen iz leto v leto močnejša. A kot kaže, se je ta že pred meseci ohladila. Slavna zakonca za zdaj nista zanikala novic o domnevni ločitvi in zakonski krizi, ki so v zadnjih urah preplavile številne italijanske medije.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jutri bolje bo
22. 02. 2022 21.50
+3
Ja, to pa bo.
Spyzdy
22. 02. 2022 20.23
+10
Per favore, dio mio??? Impossibile!