Lepa Zeynep s podobno usodo tudi v resničnem življenju

AVTOR
Alma Rahne
KOMENTARJI
9
Ne samo v seriji Moja boš, kjer igra lepo in zvito Zeynep, tudi v resničnem življenju turška igralka Hazal Filiz Küçükköse nima sreče v ljubezni. 30-letnica se je leta 2014 poročila, a zakon se žal ni obnesel.

Tako kot Zeynep tudi Hazal nima sreče v ljubezni.
Tako kot Zeynep tudi Hazal nima sreče v ljubezni.FOTO: POP TV

Hazal Filiz Küçükköse
Hazal Filiz KüçükköseFOTO: POP TV

Gledalci turške uspešnice Moja boš igralko Hazal Filiz Küçükkösepoznajo po vlogi Zeynep. Tiste, ki se je najprej poročila z Ozanom, ki ga je samo izkoristila in tudi prevarala. Po moževi smrti ni nikoli ni izgubila upanja, da bo nekega dne postala žena Emirja Kozcuogluja. Trenutno je tik pred tem, da se poroči z moškim, ki ga ne ljubi, pod srcem pa nosi otroka svoje največje in edine ljubezni Emirja. Ja, sliši se zapleteno, ampak kdaj pa je še bila ljubezen v telenovelah enostavna? No, tudi v resničnem življenju ne gre vedno kot po maslu, malo pa si ljubezenske težave zapletemo tudi sami.

Medtem ko se Hazal v vlogi Zeynep trudi, da bi v svoje mreže za vedno ujela Emirja in poskuša pod preprogo skriti vse svoje grehe in kazniva dejanja, ima v resničnem življenju za seboj pestro ljubezensko izkušnjo. Do oltarja se je sprehodila leta 2014, njeno srce pa je osvojil turški igralecTuan Tunalı, rojen v Belgiji.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Turška zvezdnika sta vse do lani navzven delovala srečno. Po treh letih zakona pa se je njun odnos začel krhati. Govorice, da imata resne zakonske težave, so se pojavile lani septembra, saj sta tako 30-letna Hazal kot 34-letni Tuan na družbenem omrežju Instagram zabrisala vsako sled o njuni zvezi. Vse skupne fotografije sta namreč odstranila s svojih profilov.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

To je bila dovolj zgovorna poteza in hkrati jasno sporočilo, da je ljubezen med njima ugasnila. Kmalu je v medije prišla novica, da sta vložila zahtevo za ločitev. To pa ni vse. Turški igralec je svojo ženo celo obtožil, da ga je prevarala, a ta je obtožbe zanikala. ''Slišala sem vse, kar govorijo o meni. Naj vam povem, da bo resnica prišla na dan na sodišču. Tisti, ki me poznajo, vedo, da gre za laži,'' je povedala lani oktobra, ko se je njuno zakonsko življenje porušilo kot hišica iz kart. Kaj je res, vesta le onadva. Ločitvene papirje sta podpisala letos in tako štiri leta trajajoč zakon za vedno obesila na klin.

Kemal je prepričan, da mu nekdo želi podtakniti umor žene Asu.
Kemal je prepričan, da mu nekdo želi podtakniti umor žene Asu.FOTO: POP TV

Asu izgine, Kemal postane glavni osumljenec za ženin domnevni umor

Dogajanje v turški uspešnici Moja boš je še vedno zelo napeto. Zeynep, ki nosi Emirjevega otroka, se s Hakanom pripravlja na poroko, čeprav ga ne ljubi. Kemal in Nihan končno izvesta, kdo stoji za umorom Ozana. Ko prideta v Kemalovo stanovanje, ju pričaka grozljiv prizor. Spalnica od Asu je prekrita s krvjo, ta pa je izginila. Na kraj domnevnega zločina prispe policija, detektivka Mercan pa takoj pod drobnogled vzame Kemala in Nihan. Kemal postane glavni osumljenec za ženino izginotje in prepričan je, da mu nekdo želi podtakniti Asujin umor. Mu bo uspelo dokazati nedolžnost?

Ne zamudite novih zapletov med Kemalom in Nihan nocoj ob 20. uri na POP TV. Uspešnica Moja boš je na sporedu z dvojnimi epizodami od ponedeljka do četrtka ob 20. uri na POP TV. Zamujeni deli turške uspešnice Moja boš vas čakajo na VOYO.

Moja boš
Moja boš

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

CrniSokol
09.08.2018, 12:11:14
+4
Luštno dekle s čokoladnimi očmi... Njej pa bi dal lupčka in če je prava tudi svoje srce.
mariomandzukić
09.08.2018, 10:30:22
+2
nakonc nadaljevanke pa oba tipa umret..tale kemal burek in un ta zloben
KavčStrokovnjak
09.08.2018, 7:40:25
+13
Čisto povprečna pupa. Takih in še lepših je polna Nemčija. Ampak kaj češ s turkinjo, to je tako kot bi oženil njeno celotno 250 člansko družino... Nočeš.
fantasy111
09.08.2018, 12:05:25
+6
Povprečna? Kakšna je pa tvoja?
VSEZNALECno1
09.08.2018, 7:26:55
+12
Tole turkinjo edino jaz lahko osrečim
capitanHARLOCK
09.08.2018, 7:18:49
+9
Naj se poroči z mano, pa bo srečna.
3x ceplen
09.08.2018, 16:49:26
+1
Ona dvomim, ti pa še manj. Drži se svoje vasi ali vsaj pokrajine.
wtf!
09.08.2018, 7:14:30
+6
Buhubuhuuu
wtf!
09.08.2018, 7:14:43
+9
Boga revica