Serije Pop IN

Lepotica in zver: v vrtincu črno-bele ljubezni

Ljubljana, 14. 12. 2018 13.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ljubezenska drama nove turške uspešnice Lepotica in zver že osvaja srca slovenskih gledalcev in gledalk. Lepotica in zver je čudovita zgodba o rojstvu ljubezni med žensko, ki rešuje življenja in moškim, čigar srce je zaradi tragedije v otroštvu zaledenelo.

Birce Akalay v zgodbi pooseblja lepotico in belo.
Birce Akalay v zgodbi pooseblja lepotico in belo. FOTO: POP TV

Po veliki uspešnici Moja boš je na POP TV prišla nova ljubezenska drama Lepotica in zver in že naslov nam pove, da gre za pravljično ljubezen. V njej spremljamo zgodbo zdravnice Asli in čustveno otopelega Ferhata, ki se hitro znajdeta med sovraštvom in ljubeznijo.

Ali je možna ljubezen med žensko, ki rešuje življenja in moškim, ki jih ugaša?

Kot ogenj in morje, kot črna in bela, kot sonce in luna, tako različna sta si tudi Ferhat in Asli. Ferhat je odločen in dominanten, a čustveno otopel. V družini se ga vsi bojijo. Potem ko so mu ubili očeta, se je čustveno zlomil in zaprl vase. Kruto otroštvo ga je prisililo, da je hitro odrasel in se prelevil v ranjeno ''zver''.

Ko spozna Asli, na prvi pogled vidi lepo in naivno žensko, ki nima pojma o krutosti življenja, medtem ko Asli v njem vidi le brezčutno zver, ki se ne zna vesti. Ko Asli začne odkrivati vse odtenke Ferhatove črnine, se v njej prebudi močno čustvo in želja, da ga ozdravi z najmočnejšim zdravilom – ljubeznijo. Bo Ferhat zmogel premagati ovire do ljubezni?

Ibrahim Çelikkol v zgodbi pooseblja zver in črno.
Ibrahim Çelikkol v zgodbi pooseblja zver in črno. FOTO: POP TV

Že komaj čakate nadaljevanje ljubezenske drame Lepotica in zver? Dogajanje v uspešnici je iz epizode v epizodo bolj napeto in razburljivo. A stvari se hitro spreminjajo in presenečeni boste, kaj vse naš še čaka.

Čeprav so nekateri prizori precej čustveno zahtevni, si zvezdnika nove turške serije na snemanju znata popestriti vzdušje.
Čeprav so nekateri prizori precej čustveno zahtevni, si zvezdnika nove turške serije na snemanju znata popestriti vzdušje. FOTO: POP TV

Moč ljubezni dela čudeže. Bo Asli našla pot do Ferhatovega srca oziroma ali jo bo on spustil bližje k sebi? Se bo njegovo ledeno srce otopilo in znova začelo biti v ritmu ljubezni?

Turški ustvarjalci so ustvarili eno najlepših ljubezenskih zgodb.
Turški ustvarjalci so ustvarili eno najlepših ljubezenskih zgodb. FOTO: POP TV

Ne zamudite nove turške serije Lepotica in zver (v originalu Siyah Beyaz Aşk), ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri na POP TV.

Lepotica in zver

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Robert Plu
12. 01. 2019 14.54
+3
zakaj zavajate z naslovom nadeljevanke: lepotica in zver ker ni pravi naslov pravi naslov nadeljevanke je: Črno Bela Ljubezen ;)