Tuja scena

Lily Collins očetu Philu Collinsu: Vedno te bom potrebovala

London, 31. 01. 2022 11.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Lily Collins, ki zadnji dve sezoni blesti v seriji Emily in Paris, se je v objavi na družbenem omrežju Instagram poklonila očetu Philu Collinsu ob njegovem 71. rojstnem dnevu. Ob prisrčnem zapisu je s svojimi sledilci delila tudi fotografijo iz otroštva, na kateri sedi na ramenih svojega slavnega rockerskega očeta.

Lily Collins je očetu, glasbeniku Philu Collinsu, javno izkazala ljubezen ob njegovem 71. rojstnem dnevu. 32-letna igralka je na družbenem omrežju delila fotografijo iz svojega otroštva, na kateri sedi na očetovih ramenih, v pripisu pa zapisala, da bo očeta vedno potrebovala, ne glede na to, koliko je že stara. Čestital mu je tudi novopečeni zet, Charlie McDowell, s katerim se je hči pevca skupine Genesis poročila pred manj kot letom dni.

Lily Collins in Phil Collins
Lily Collins in Phil Collins FOTO: Profimedia

"Vse najboljše, očka. Čeprav sem že prevelika, da bi me nosil naokrog ali da bi udobno sedela na tvojih ramenih, me še vedno tesno objameš, ko te najbolj potrebujem. Res ne preživljava več toliko skupnega časa, kot sva ga včasih, a ko sva skupaj, me zares vidiš. Morda tega ne verjameš, a verjemi mi, ne glede na to, koliko sem stara ali kaj mi prinese življenje, vedno te bom potrebovala. Ko te ponosno gledam stati na odru ali ko se doma smejiva ob igranju iger, vedno sem hvaležna za vse spomine in trenutke, ki jih deliva, še posebej tiste, ki jih cenim kot odrasla. Hvala, da me navdihuješ in podpiraš žensko, kakršna sem. Rada te imam do lune in nazaj," je zapisala igralka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Njenim željam se je med komentarji pridružil tudi Charlie McDowell, Lilyjin 38-letni mož, ki je zapisal: "Rad vaju imam oba. Vse najboljše, Phil!" S serijo rdečih srčkov med komentarji pa je svojo ljubezen do prijateljičinega očeta izkazala tudi igralka Ashley Park, ki prav tako igra v seriji Emily in Paris

32-letna igralka je pred kratkim spregovorila o svojih najzgodnejših spominih, ki jih ima na očeta in odraščanje v Angliji. Med oddajo The Late Late Show With James Corden je razkrila nekaj podrobnosti o preživljanju časa s člani kraljeve družine in svojimi straši, Philom Collinsom in Jill Tavelman. Corden je gledalcem pokazal fotografijo iz Lilyjinega otroštva, ko je spoznala princeso Diano in princa Charlesa, na enem izmed prinčevih dogodkov v 90. letih prejšnjega stoletja. "Povedali so mi, da sem na dogodku, kamor sta me s seboj vzela starša, spoznala princa Charlesa in princeso Diano. Njej naj bi dala šopek rož, potem pa sem ji ga skušala strgati iz rok in ga dobiti nazaj. Lahko si predstavljate, kako je to izgledalo. A bila sem majhna deklica v lepi obleki, kdo bi me kaznoval?" je dogodek opisala igralka. 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.