4°C

Lily James še ni pripravljena spregovoriti o aferi s poročenim soigralcem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.L. /
KOMENTARJI
2
Zvezdnica muzikala "Mamma Mia! Spet začenja se" Lily James ima o fotografijah, na katerih se poljublja s poročenim soigralcem, veliko za povedati, ampak za zdaj o aferi še ni pripravljena spregovoriti, saj jo je strah povedati resnico.

Britanska igralka Lily James je v intervjuju za tuje medije povedala, da jo je za zdaj strah spregovoriti o lanskoletni aferi z Dominicom Westom. Na vprašanje o fotografijah, na katerih se poljublja z Westom, je odgovorila: "Za zdaj se o tem še nisem pripravljena pogovarjati. Veliko je za povedati, ampak trenutno me je strah."

Lily James
Lily JamesFOTO: Profimedia

 32-letna igralka in 51-letni igralec, ki je poročen s krajinsko oblikovalkoCatherine FitzGerald, sta lani polnila naslovnice, potem ko so ju opazili, kako se v Rimu objemata. Zvezdnika sta si med snemanjem angleške mini serije "The Pursuit of Love"vzela nekaj premora in skupaj obiskala italijansko prestolnico. Fotografi so ju ujeli med izkazovanjem ljubezni na ulicah. Opazovalec je takrat za tuj medij povedal: "Ni se ji mogel upreti. Poljubljal je njen vrat in jo božal."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Po aferi se je zvezdnik serije Prevarevrnil k svoji ženi. Skupaj sta takrat kar pred pragom svojega doma stopila pred medije in se poljubila, s tem pa dala vedeti, da sta še vedno srečno poročena. V skupni izjavi za javnost sta zapisala: "Najin zakon je trden in še vedno sva skupaj." FitzGeraldova in West sta se poročila leta 2010, v zakonu pa so se jima rodili štirje otroci. 

PREBERI ŠE
Dominic West s poljubom zatrl govorice o domnevni ločitvi

Jamesova svojega odziva na romanco s poročenim igralcem ni želela deliti z javnostjo. Potem ko so po tujih medijih zaokrožile kontroverzne fotografije, je odpovedala vse javne nastope in se izogibala vprašanj o njenem razmerju z Westom. Lani se je znova znašla v ljubezenskem trikotniku, saj je imela kratko razmerje s poročenim igralcemDominicom Westom, letos februarja pa se je začela sestajati z basistom skupine Queens of Stone Age,Michaelom Shumanom.

PREBERI ŠE
Lily James po aferi s poročenim igralcem v objemu znanega glasbenika

Koronavirus pasica nova