Tuja scena

Linda Evangelista kljub ponesrečenemu lepotnemu posegu uporablja botoks

New York, 12. 08. 2023 14.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kanadska manekenka Linda Evangelista je priznala, da še vedno uporablja botoks, čeprav je imela v preteklosti z lepotnimi posegi izjemno slabo izkušnjo. Neuspešen postopek za zmanjšanje maščobe ji je namreč trajno iznakazil obraz in negativno vplival na njeno duševno zdravje.

Septembrsko naslovnico Vogua krasijo supermodeli 90. let: 58-letna Linda Evangelista, 57-letna Cindy Crawford, 54-letna Christy Turlington in 53-letna Naomi Campbell. Za revijo so med drugim spregovorile o staranju, pri čemer se je Linda znova dotaknila svojega ponesrečenega lepotnega posega. Dejala je, da je, preden je javno spregovorila o svoji "katastrofi", poslala elektronsko sporočilo svojim kolegicam v modni industriji. "S tem nisem mogla več živeti. Želela sem iti ven." Po ponesrečenem posegu se je manekenka namreč več let skrivala pred bliskavicami.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kanadska manekenka je nato pojasnila svoj protislovni pristop do staranja. "Stranje me ne moti in nikoli me ni motilo. Staranje nas pripelje do tja, kjer želimo biti, in to je zame dolgo življenje." Dodala je, da so ji sicer gube všeč, a kljub temu uporablja botoks. "Želim imeti gube, a na čelu uporabljam botoks, zato sem hinavka, a želim se postarati," je priznala.

Evangelista je imela pred približno osmimi leti izjemno negativno izkušnjo z estetskim posegom, o katerem je prvič spregovorila septembra 2021. Dejala je, da jo je postopek za zmanjšanje maščobe, imenovan CoolSculpting, "brutalno iznakazil" in tako pustil trajne psihične in fizične posledice. Julija lani je sporočila, da je dosegla poravnavo v tožbi podjetja, ki ponuja lepotne storitve in je na njej opravilo spodleteli postopek.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Banion
12. 08. 2023 15.40
+2
škoda daqsi dajo popravljat tudi ko ni treba. Ja dobro bi bilo če bi naredili botoks za možgane
Tone 12345
12. 08. 2023 15.04
+3
Meh punca leta bodo svoje naredila kljub plastiki in botoksu!!!nema življenje je minljivo za vse nas! Kljub bogastvu in nič ne boš sabo nesla samo umrla boš ob predvideni biološki starosti ali prej zaradi bolezni!!