16°C

Linda Hamilton žaluje za sestro dvojčico

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
15
Igralka se je poslovila od sestre, ki bi septembra dopolnila 64 let. Leslie je bila zaposlena kot medicinska sestra na urgenci, ob slavni sestri dvojčici pa se je pojavila v drugem delu Terminatorja.

Linda Hamilton in Leslie Hamilton Freas sta bili rojeni 26. septembra 1956. Enojajčni dvojčici sta odraščali ob starejši sestri in mlajšemu bratu. Leslie je bila zaposlena kot medicinska sestra na urgenci, kasneje pa je delovno mesto našla v hospicu v New JerseyJu. Umrla je stara 63 let, razlog smrti pa za zdaj ni znan, v osmrtnici je bilo navedeno zgolj to, da je Hamiltonova umrla nepričakovano 22. avgusta 2020. Za seboj je pustila dva vnuka ter tri otroke –Ashley, Adama in Kendall.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Leslie Hamilton se je na filmskem platnu pojavila zgolj enkrat, in sicer leta 1991. V filmuTerminator 2: Sodni dan se je kot igralka pojavila zgolj kot dvojnica sestre dvojčice, ki je v filmu igrala vlogo Sarah Connor. Pojavila se je tudi v sceni, v kateri je bilo mogoče videti sestrin odsev v ogledalu.  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Prav film Terminator pa je začrtal igralsko pot Linde Hamilton. Od leta 1984 naprej se je pojavila v treh filmih znamenite franšize, vendar je o morebitnem povratku k stari vlogi že pred časom povedala, "da bo zelo vesela, če se ji ne bo treba več nikdar vrniti". Razlog je veliko tveganje, ki ga predstavlja današnje občinstvo, ki je po njenih besedah izredno nepredvidljivo.

Linda je s sestro sodelovala v filmu Terminator 2.
Linda je s sestro sodelovala v filmu Terminator 2.FOTO: Profimedia