21°C

Lionel Messi tudi med dopustovanjem obkrožen z oboževalci

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
14
Nogometni zvezdnik, ki poletne počitnice z družino preživlja v Miamiju, je tudi na ameriških tleh obkrožen z oboževalci. Ti so ga prestregli po večerji v eni od tamkajšnjih restavracij, sam pa si je nesebično vzel čas za njih tudi na zelenici pred vilo, ki jo najema za neverjetnih 170 tisoč evrov na mesec.

Vila, v kateri Messi z družino preživlja poletne počitnice.
Vila, v kateri Messi z družino preživlja poletne počitnice.FOTO: Profimedia

Leo Messi bo letošnji oddih po naporni sezoni izkoristil za počitek ob bazenu v najeti miamijski vili. Tja se je napotil v družbi svoje družine, soproge Antonelle in treh sinov. Najem prestižne vile znaša približno 170 tisoč evrov na mesec, nahaja pa se ob morju na območju Key Biscayna.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Hiša v treh nadstropjih obsega pet spalnic in prav toliko kopalnic. V njej se nahajajo tudi otroška igralnica, pisarna, moderna telovadnica, na voljo sta strežno osebje in osebni kuhar. Nepremičnino obkrožajo tudi balkon s pogledom na morje, garaža za tri avtomobile ter zunanji bazen, pri katerem družina preživi največ časa.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nogometni zvezdnik se je na Florido napotil po zmagi v finalu južnoameriškega prvenstva, kjer je z reprezentanco Argentine premagal brazilsko ekipo. Z zasebnim letalom se je najprej ustavil v domačem Rosariu in se kasneje z družino napotil v Združene države, od koder na svojih družbenih omrežjih objavlja utrinke z zasluženega sanjskega dopusta.

Lionel Messi in množica na zelenici pred počitniško vilo.
Lionel Messi in množica na zelenici pred počitniško vilo.FOTO: Profimedia

V Miamiju pa je zaradi njegove prisotnosti med oboževalci močno završalo. Pred posestjo ga je pričakalo kar nekaj nadebudnežev v majicah z njegovo podobo. Pravo zasedo pa so mu pripravili po večerji v eni od tamkajšnjih restavracij. Čeprav je bil v spremstvu varnostnikov, se najbolj gorečim oboževalcem ni mogel izogniti, zato se je odločil, da jih tudi pozdravi. Na Twitterju pa se mu je zahvalil tudi lastnik lokala Cafe Ragazzi, ki je izkazal navdušenje nad tem, da je športnik izbral ravno njegovo italijansko restavracijo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Koronavirus pasica nova