11°C

Lizzo bo v resničnostnem šovu iskala modele in plesalke z večjo konfekcijsko številko

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
12
Lizzo je sporočila, da bo v sodelovanju z Amazonom posnela resničnostno serijo, v kateri bo iskala modele in plesalke z večjo konfekcijsko številko. Serija bo tekmovalne narave, zmagovalka pa bo postala del pevkine turneje.

PevkaLizzoje v svoji objavi na Instagramovem profilu sporočila, da se odpravlja na lov za puncami z oblinami. "Kje so vsa tista močnejša dekleta? To želim izvedeti. No, jaz in Amazon jih bova poiskala," je dejala v videu.

Lizzo
LizzoFOTO: Profimedia

Pod video je dodala zapis: "Na to sem čakala! Si model ali plesalka z oblinami? Si se kdaj počutila premalo cenjeno in spoštovano? Potem iščem prav tebe! Čas je, da najdem svojo sanjsko ekipo čudovitih in talentiranih deklet z močnejšo postavo in Amazon nam bo pomagal!"

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Si pripravljena prevzeti moč in zavzeti svet? Tukaj je tvoja priložnost, da zablestiš na modnih stezah in 'twerkaš' na svetovnih odrih po vsem svetu. Pridi na avdicijo in prinesi dobro energijoin to rit," so zapisali v uradni objavi za avdicije.

Gre za prvi projekt Lizzo in Amazona, ki so ga sklenili lansko leto. "Komaj čakam, da začnemo in da delim svojo vizijo s svetom," je takrat komentirala zvezdnica.

Koronavirus pasica nova