Tuja scena

Ločitev Kevina Costnerja uradna, zgradil bo filmski studio v Utahu

Utah, 21. 02. 2024 12.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kevin Costner se po ločitvi od nekdanje žene Christine Baumgartner vrača na delo. 69-letni igralec, ki je bil daljšo ločitveno vojno, je sedaj tudi uradno ločen in začenja novo življenjsko poglavje. Kot poročajo ameriški mediji, zvezdnik v zvezni državi Utah gradi nov filmski studio z imenom Territory Film Studios, njegove načrte pa je že razkrila županja mesta St. George Michele Randall.

Kevin Costner se podaja na novo življenjsko in podjetniško pot. 69-letni igralec se po ločitvi od nekdanje žene Christine Baumgartner loteva velikega projekta v zvezni državi Utah, kjer gradi večji kompleks s filmskimi studii. Kot je povedala županja mesta  St. George, naj bi začetek del načrtovali spomladi ali poleti, a je odvisno od tega, kako hitro bodo pridobili vsa gradbena dovoljenja.

Kevin Costner po ločitvi začenja novo življenjsko poglavje.
Kevin Costner po ločitvi začenja novo življenjsko poglavje. FOTO: AP

Territory Film Studios namerava zgraditi 152.750 kvadratnih metrov studijskega prostora v industrijskem kompleksu blizu mestnega letališča, vključno z restavracijo, ki bo spominjala na Costnerja in bo ponujala tudi gostinske storitve, je poročal Tribune.

Costner je svoja dva prihajajoča filma za dolgo pričakovano serijo Horizon: An American Saga posnel v Utahu, je oktobra še poročal Tribune. Prvi del v seriji naj bi izšel v kinematografih 28. junija, nadaljevanje pa naj bi izšlo slaba dva meseca kasneje, avgusta. Igralec se je začel zanimati za gradnjo filmskega studia na tem območju, potem ko je le s  težavo našel skladišče, ki bi bilo primerno za snemanje prizorov.

Joyce Kelly, vodja prodaje in dogodkov pri turističnem uradu Greater Zion v Utahu, je za Fox Business povedala, da se je Costner med snemanjem filma Horizon resnično zaljubil v to zvezno državo, kar je vodilo do njegovih načrtov za nov filmski studio. Za izdajo je povedala tudi, da se igralec namerava vrniti v St. George, da bi posnel tretji in četrti del Horizonta. Costner je že povedal, da na seriji dela v različnih oblikah od leta 1988.

Novica o Costnerjevi novi poslovni poti je v javnost prišla po tem, ko se je njegova ločitev z nekdanjo ženo tudi uradno zaključila. Nekdanji par se je poročil leta 2004, Christine pa je vlogo za ločitev vložila maja 2023. Njuna zakonska zveza je bila uradno končana 16. februarja potem ko so odvetniki 49-letne Christine vložili sodne dokumente, v katerih so zahtevali, da sodišče v Santa Barbari v Kaliforniji obema stranema oprosti opraviti obvezen tečaj sostarševstva.

Zvezdnik serije Yellowstone in njegova bivša žena sta se že dogovorila, da bosta obdržala skupno skrbništvo nad svojimi tremi otroki, sicer pa sta se septembra uspela dogovoriti glede podrobnosti ločitve. Costner in Christine imata skupaj tri otroke: 16-letnega Caydna, 15-letnega Hayesa in 13-letno Grace.

Kevinov tiskovni predstavnik je septembra v izjavi za People povedal, da je par prišel do sporazumne in prijateljske rešitve vseh vprašanj v zvezi z njunim ločitvenim postopkom. Costnerjevi filmi Horizon in rastoči filmski studio v Utahu niso edini projekti na njegovem seznamu opravkov. Igralec naj bi zaigral v prihajajočem igranem filmu z režiserjem Arielom Vromenom, ki je še brez naslova, in ga tudi produciral, film pa temelji na scenariju, za katerega ima Costner pravice, je poročal Deadline. Vromen, ki je s Costnerjem sodeloval pri filmu Criminal iz leta 2016, je v objavi na Instagramu opisal prihajajoči film kot Costnerjev "neverjeten dolgoletni strastni projekt".

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Janez Novak 13
21. 02. 2024 14.21
+4
"vključno z restavracijo" ... "ponujala tudi gostinske storitve". Zanimivo. Restavracija bo ponujala gostinske storitve. Sedaj vemo. Zato so me vedno čudno v železnini gledali, ko sem naročil šnicl.
mojcd
21. 02. 2024 13.51
+1
vrača na delo....a 4 leta snemanja yellowstona so bila pa dopust?
coca.eskim
21. 02. 2024 14.37
Pa še, Obzorje: Ameriška saga. Dvodelni ameriški vestern, ki pride letos.