Ločitvena saga med Benom in Jennifer končno dobila epilog

AVTOR
A.R.
KOMENTARJI
3
Potem ko je Ben Affleck s pomočjo Jennifer Garner odšel na kliniko za odvajanje, mu ta še vedno brezpogojno stoji ob strani. Slavni par, ki se ločuje že tri leta, je končno sprejel odločitev glede ločitve.

Ben Affleck in Jennifer Garner
Ben Affleck in Jennifer GarnerFOTO: AP

Ben Affleck in Jennifer Garner, ki se ločujeta že skoraj tri leta, bosta končno podpisala ločitvene papirje. A šele, ko bo hollywoodski igralec končal zdravljenje od odvisnosti od alkohola. Par se je po desetih letih zveze razšel leta 2015, zvezdnika pa sicer že tri leta živita ločeno.

Jennifer Garner
Jennifer GarnerFOTO: Profimedia

Zakonca nista podpisala predporočne pogodbe in sta šele zdaj dosegla dogovor glede premoženja. Odločila sta se, da si bosta pravično razdelila skupno premoženje in prihodke, ki sta jih zaslužila v vseh teh letih zakonskega življenja. Poleg tega sta se dogovorila, da bosta imela deljeno skrbništvo za svoje tri otroke - 12-letno Violet, 9-letno Seraphino in 6-letnega Samuela.

Potem ko je vrhovno okrožno sodišče v Los Angelesu izdalo opozorilo, da bodo njun primer mogoče ovrgli, so se zdaj stvari obrnile v pravo smer. Affleck se je pred dnevi sam prijavil na kliniko za odvajanje, potem ko se je razšel z dolgoletno partnerico Lindsay Shookusin se spogledoval s Playboyevo zajčico Shauna Sexton. Ben in Jennifer sta sicer že pred leti oddala vlogo za ločitev, a se je ta odložila zaradi dokumentov, ki sta jih predložila lani na sodišču. Med drugim se še nista ločila tudi zato, ker je Ben v zadnjih osemnajstih mesecih ponovno zapadel v alkoholizem, je za ameriški portal TMZ povedal vir.

Spomnimo, da so paparaci pred dnevi 46-letno Jennifer Garner ujeli v objektiv, ko je Bena peljala na kliniko za odvajanje, na poti pa se je ustavila še v eni od verig s hitro prehrano.

46-letni Affleck je bil v preteklosti že dvakrat na zdravljenju, in sicer prvič leta 2001 in nato spet leta 2017.

Jennifer je Bena pred dnevi odpeljala na kliniko za odvajanje, še prej pa mu je šla iskat obrok hitre hrane.
Jennifer je Bena pred dnevi odpeljala na kliniko za odvajanje, še prej pa mu je šla iskat obrok hitre hrane.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

PegySue
26.08.2018, 12:02:41
+63
"Par se je po desetih letih zveze razšel leta 2015..." In nato "..potem ko se je razšel z dolgoletno partnerico Lindsay Shookus." Na tem portalu ima čas druge dimenzije...
penintheass
26.08.2018, 11:41:32
+18
Sexton. Lep priimek za zajcico..
UREDNIŠTVO SPOROČA
Voznik vozi v napačno smer na dolenjski avtocesti med Smednikom in Drnovim. Nevarnost je za voznike, ki peljejo proti Obrežju. Previdno!