Tuja scena

Luka Modrić in Mateo Kovačić žogo zamenjala za kuhalnico: kuhala s slavnim chefom

Pelješac, 09. 07. 2024 10.59 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hrvaški nogometaši, pa tudi številni hrvaški navijači, so sicer pričakovali, da se bodo njihovi 'ognjeni' v teh dneh še borili za uvrstitev v finale evropskega nogometnega prvenstva v Nemčiji. A po velikem razočaranju se je reprezentanca domov vrnila že po skupinskem delu tekmovanja, tako da imajo nogometaši zdaj več časa za družine in počitek. Kapetan Luka Modrić in vezist Mateo Kovačić pa sta prosti čas izkoristila za obisk slavnega kuharskega chefa.

Medtem ko so si tako hrvaški nogometaši kot tudi številni njihovi zvesti navijači želeli, pa tudi pričakovali, da se bo njihova reprezentanca na evropskem prvenstvu v nogometu borila za najvišja mesta, so se stvari obrnile drugače. 'Ognjeni' so se namreč po slabih predstavah že po skupinskem delu vrnili v domovino, prosti čas pa zdaj reprezentanti lahko namenijo drugim strastem.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tako sta kapetan Luka Modrić in vezist Mateo Kovačić, ki nista zgolj soigralca, temveč tudi dolgoletna prijatelja, ki sta skupaj igrala tudi za Real Madrid, odpotovala na Pelješac. Tam sta žogo zamenjala za kuhalnico, nogometno zelenico pa za profesionalno kuhinjo. Skupaj s slavnim hrvaškim chefom Antom Bjelančićem sta se namreč preizkusila v pripravi ribje juhe, nad njuno pomočjo pa je bil kuhar tako navdušen, da je dejal, da bo kuhal samo še z njima.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Posnetek chefa, ki ga gurmani poznajo pod vzdevkom Bjelko, in dveh nogometašev je na družbenem omrežju objavil profil znane restavracije Gastro Mare, kjer Ante dela. Fantje so se v videu spomnili na znanega nogometaša Davida Beckhama, ki je Anteja z družino obiskal lanskega septembra. "David, tole moraš videti. Ko naslednjič prideš, nam ti pripraviš juho. Luka, super kuhaš. Oprosti David, ampak mi smo naredili boljšo juho," se je pošalil kuhar, pohvalil Luka in Matea, ki sta se ob tem prešerno nasmejala. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nad zabavnim videom so bili navdušeni tudi številni sledilci. "Končno vidimo Luko srečnega," je v komentarjih zapisal eden od sledilcev, medtem ko je drugi dodal, da so si izbranci Zlatka Dalića kljub zgodnji vrnitvi iz Nemčije zaslužili počitek.  

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

štajerc65
10. 07. 2024 11.30
Oba naj raje kuhat ker za nogomet več nista. Leta naredijo svoje Kuhat pa lahko po vzoru Podolskega. Čevape pa kebap.
DasaizDalasa
09. 07. 2024 14.13
+1
Kaj pa če se prismodi? Potem pa podaljški.
mikica247
09. 07. 2024 13.19
+2
Tale chef izgleda kot da jajc ne zna spect.
seter73
09. 07. 2024 12.47
-1
Saj st sam se za u kuhno, sicer modeic se za tja ni ker bi skoz z kumaro lonc premikal..
Panter 63
09. 07. 2024 14.11
Kaj pa si ti za idealnega? Da se delas norca z drugih.
sentilj54
09. 07. 2024 11.58
+3
Fuzbal je že pozabljen!
Blue Dream
09. 07. 2024 11.02
+5
Sosedov Jože
09. 07. 2024 13.44
+2