9°C

Macaulay Culkin na sprehod z mačko v vozičku

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
10
Igralec Macaulay Culkin, ki je zaslovel z vlogo malega Kevina v božičnem filmu Sam doma, se redko pojavlja v javnosti. Fotografi so ga tokrat ujeli na sprehodu z njegovo partnerico Brendo Song, pozornost pa je pritegnil z vozičkom, v katerem je vozil svojo mačko.

Macaulay Culkin in Brenda Song sta na sprehod peljala svoja hišna ljubljenčka.
Macaulay Culkin in Brenda Song sta na sprehod peljala svoja hišna ljubljenčka.FOTO: Profimedia

Macaulay Culkinin njegova izbranka Brenda Song sta se odpravila na sprehod. Medtem ko je ona na povodcu vodila njunega najboljšega prijatelja, je njen dragi potiskal voziček za hišne ljubljenčke, v katerem je sedela njuna mačka. Seveda je bil slavni par v trenutku v središču pozornosti, nekateri oboževalci pa so se ob tem zabavali. Čeprav je prizor za mnoge smešen, vozički za hišne ljubljenčke niso več redkost, saj jih kupujejo številne znane osebnosti.

Igralec je z vozičkom pritegnil veliko pozornosti.
Igralec je z vozičkom pritegnil veliko pozornosti.FOTO: Profimedia

Letos mineva že 30 let od izida filma Sam doma, ki je v božičnem času praktično nepogrešljiv. Film je postal prava tradicija, malega Kevina pa obožujejo tako starejše kot mlajše generacije. Spomnimo, da je Macaulay avgusta praznoval okroglih 40 let. Na račun svoje starosti pa se zna pošaliti tudi v svojih objavah na Twitterju, kjer je zapisal: "Zdravo, druščina. Se želite počutiti stare? Star sem 40 let. Ni za kaj. Zdaj, ko imam 40 let, je čas, da padem v krizo srednjih let. Mislim, da se bom ukvarjal z deskanjem. Imate kakšen predlog?"

Macaulay se je leta boril z odvisnostjo od mamil, tablet in alkohola, kar je močno poslabšalo njegovo duševno in fizično zdravje. Številni oboževalci so bili zato olajšani in navdušeni, ko se je igralec pred dvema letoma znova postavil na noge.

Z igralsko kolegico Rachel Miner je bil poročen štiri leta, skoraj devet let je bil v razmerju z igralkoMilo Kunis, od leta 2017 pa je srečno zaljubljen v igralko in pevko Brendo.

Pasica koronavirus oktober