Tuja scena

Maluma med nastopom z J.Lo pozabil besedilo pesmi

New York, 03. 02. 2022 12.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kolumbijski zvezdnik Maluma je gostoval v oddaji The Tonight Show. Med pogovorom je voditelju Jimmyju Fallonu zaupal, da je med nastopom z Jennifer Lopez na enem najpomembnejših koncertov v njegovi karieri v kultni dvorani Madison Square Garden v New Yorku pozabil besedilo pesmi.

Maluma
Maluma FOTO: AP

Maluma je obisk oddaje The Tonight Show izkoristil za promocijo svoje prihajajoče romantične komedije Poročiva se (Marry Me), ki v slovenske kinematografe prihaja naslednji teden, 10. februarja. Omenjeni filmski projekt je za kolumbijskega pevca igralski debut, ob njem pa nastopa tudi Jennifer Lopez, s katero sta posnela kar nekaj skupnih prizorov, tudi glasbenih. Eden najpomembnejših je bil zagotovo prizor med Maluminim koncertom v newyorški dvorani Madison Square Garden.

Maluma je med nastopom pozabil besedilo pesmi.
Maluma je med nastopom pozabil besedilo pesmi. FOTO: Karantanija Cinemas

"Nastopal sem z Jennifer," opisuje Maluma. "Prišla je kot kraljica in hotel sem jo samo objeti. Vendar sva imela trotel boben, ker nisem poznal besedila pesmi. Potem sem začel peti in sem pozabil besedilo. Pogledal sem na trotel boben in ta je nehal delati. To se je zgodilo tukaj v Madison Square Gardnu, na enem najpomembnejših koncertov v moji karieri. Ampak Jennifer, držala me je za roko ... stala mi je ob strani. Na koncu nihče ni opazil, da nisem znal besedila."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V filmu Lopezova igra slavno pevko Kat Valdez, ki ugotovi, da jo je njen superzvezdnik, zaročenec, ki ga igra Maluma, prevaral tik pred poroko, ki jo načrtujeta pred množico oboževalcev. Maluma je tudi soavtor pesmi za soundtrack filma. Nekaj dni pred veliko premiero filma je včeraj, v poznih večernih urah po našem času, izšla nosilna pesem istoimenskega filma Poročiva se (Marry Me). Maluma in J.Lo sta skupaj posnela trinajst skladb, ki jih bomo lahko slišali v filmu, album novih pesmi pa uradno izide 4. februarja.

Težko pričakovana romantična komedija, v kateri nastopata Maluma in Jennifer Lopez, v slovenske kinematografe prihaja nasledni teden.
Težko pričakovana romantična komedija, v kateri nastopata Maluma in Jennifer Lopez, v slovenske kinematografe prihaja nasledni teden. FOTO: Profimedia

28-letni priljubljeni pevec Maluma, ki s koncertom v Zagrebu 24. februarja nadaljuje svojo koncertno turnejo Papi Juancho World Tour, je povedal, da ga 30. aprila čaka eden najpomembnejših koncertov v karieri, in sicer nastop v njegovem domačem kraju Medellínu.

"Največji koncert v moji karieri bo 30. aprila," je v oddaji naznanil Maluma. "Prvič bom nastopil v domačem kraju! Po 10 letih! Tam bo 45.000 ljudi, zato sem živčen, če sem iskren." 

Jimmy je Malumo nato izzval, da v studiu pokaže svoje nogometne spretnosti. Kot otrok je želel postati profesionalni nogometaš, z nogometom se je ukvarjal osem let, potem pa se je po poškodbi odločil, da se bo pri 16 letih posvetil glasbi. Kar se je izkazalo za dobro potezo, saj je njegova kariera v samem razcvetu.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

blazter
03. 02. 2022 15.05
Kuku456
03. 02. 2022 13.15
+3
0ac je krvav pod kožo tko kot vsi..
Amasakul
03. 02. 2022 12.40
+2
maluma je hlup.