15°C

Manekenka Gigi Hadid s hčerko Khai uživala na soncu

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
3
Gigi Hadid uživa v prvem poletju s svojo osemmesečno punčko, ki sta jo z Zaynom Malikom poimenovala Khai. Gigi je z oboževalci na družbenem omrežju Instagram delila tri nove fotografije, na katerih se s hčerko nastavljata soncu, oblečeni pa sta v ujemajoče se kopalke.

Manekenka Gigi Hadid je s svojimi oboževalci delila tri nove fotografije, na katerih s hčerko Khai uživata v poletnih aktivnostih. Supermodel in Zayn Malik sta se deklice razveselila septembra.

Gigi Hadid
Gigi HadidFOTO: Instagram

"Vdihni poletje," je ob fotografijah zapisala zvezdnica in pripisu dodala ikonico sonca. 26-letnica in njena punčka na fotografijah uživata v poletju, delila pa je tudi posnetek deklice, ki prikazuje, kako Khai sedi na kopalni brisači, s hrbtom pa je obrnjena h kameri.

Hadid in 28-letni Malik sta septembra z javnostjo delila, da sta se razveselila svojega prvega otroka, Gigi pa je pred kratkim delila tudi podrobnosti poroda. Deklica se je rodila doma, novopečena mamica pa je razkrila, da se je Malik odlično odrezal in je bil prav on tisti, ki je ob rojstvu ujel dojenčico. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Sploh se nisem zavedala, da je že zunaj. Tako zelo sem bila izmučena, ko sem pogledala gor, sem videla, kako jo drži. Bilo je tako simpatično," je dejala Gigi. Dodala je, da se je Malik ob porodu počutil nemočnega, ker jo je gledal v takih bolečinah in ji ni mogel pomagati. Spomnila se je tudi, da je bila celotna družina kar malce zgrožena, ko so jo opazovali pri porodu.

Manekenka je povedala, da sta se z Malikom odločila, da bosta še nekaj časa počakala z drugim otrokom, saj sta bila po prvem porodu oba preveč travmatizirana. Gigi je pred tem delila fotografije punčke, ko je dopolnila sedem mesecev. Ob fotografijah pa je zapisala: "Ne morem verjeti, da je moja punčka stara sedem mesecev."

Koronavirus pasica nova