Tuja scena

Manekenko Alessandro Ambrosio ujeli v družbi multimilijonarjevega sina

Ibiza, 10. 07. 2024 16.15 | Posodobljeno pred 7 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Brazilsko manekenko Alessandro Ambrosio so fotografi v objektive ujeli na Ibizi, kjer počitnikuje v družbi sina multimilijonarja Michaela Smurfita, Alexandrom Smurfitom. Kot kaže, je 43-letnica po razhodu z Richardom Leejem že našla novo ljubezen, saj sta s spremljevalcem delovala zelo sproščeno in uživala v bližini drug drugega.

Alessandra Ambrosio te dni uživa na počitnicah na Ibizi, kjer pa ji družbo dela sin multimilijonarja Michaela Smurfita, Alexander Smurfit. 87-letni Sir Michael Smurfit velja za vodilno osebnost v svetovni embalažni industriji, njegovo bogastvo pa ocenjujejo na 400 milijonov.

Alessandra Ambrosio z Alexandrom Smurfitom na Ibizi
Alessandra Ambrosio z Alexandrom Smurfitom na Ibizi FOTO: Profimedia

Septembra lani so tuji mediji poročali o težavah v razmerju med Alessandro in Richardom, ki sta bila v zvezi od januarja 2021. "Bila je s prijatelji in otroki, on pa je delal, zato sta se oddaljila in nekaj časa nista šla ven. Vedno ga je imela rada, zato se morda lahko dogovorita, vendar sta ločena že mesece, tako da je malo verjetno, da bi se to zgodilo," je takrat za Daily Mail povedal vir blizu nekdanjega para.

Alessandra Ambrosio se na Ibizi druži z Alexandrom Smurfitom
Alessandra Ambrosio se na Ibizi druži z Alexandrom Smurfitom FOTO: Profimedia

Nazadnje sta bila skupaj fotografirana oktobra 2023 med sprehodom po New Yorku, kar je sprožilo komentarje, da sta se vendarle pobotala. Vendar jima na koncu težav ni uspelo rešiti. Pred njim je bila v zvezi s poslovnežem Jamiejem Mazurjem, s katerim imata dva otroka.

Alessandra je kariero modela začela že v najstniških letih, mednarodno znana pa je postala po tem, ko so jo zaposlile znamke, kot so Ralph Lauren, Christian Dior in Giorgio Armani. Pogosto se je pojavljala na naslovnicah revij Vogue, Harper's Bazaar, GQ, Elle in Glamour. Leta 2004 je postala Viktorijin angelček in je bila do leta 2017 obraz znamke.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Verus
10. 07. 2024 21.56
+2
Poza z dvignjenimi rokami proti morju. Enkrat sem eno "znano" vprašal: "kaj je z vami ženskami, da se vse isto obnašate, vse iste fore prodajate, vse slikate rit in poleg mišete kao globoke misli...". Dobil sem precej realističen odgovor: da filozofiram in se delam pameten (ker seveda res filozofiram, se pa ne delam pameten). Ko sem dopisal "ne, res, mislim res me zanima v čem je keč, da vse počnete identičene reči, stremite identičnim foram, pozam, "ciljem". V čem je štos, da pišete "bodi, kar si", če ste vse kopija ena druge". No, potem sem dobila ženski organ v psovki in daljevalo se je z "si ti naporen tip". Odgovora seveda nikoli nisem dobil in še danes ne vem zakaj vse ženske pišete bodi kar si, pod sliko zadnjice pisarite nebuloze, berete Coelha, verjamete v horoskop,govorite, da je inteligenca sexy, ko vsi vemo, da to velja samo do točke, dokler resnična inteligenca ne udari proti vam... Zakaj ste vse iste? Ker jaz sem recimo prekleto drugačen. Glede na družbo, ki v en rog trobi "bodi kar si", bi jaz moral imeti spomenik v glavnem mestu in spodaj bi moralo pisati "definicija biti kar je".
jouža
10. 07. 2024 21.37
+5
Ste mislili, da bo iskala doma po favelah?
flojdi
10. 07. 2024 17.50
+3
.lepe" vedno najdejo bogate...in obratno
Blue Dream
10. 07. 2024 18.20
+1