3°C

Martha Stewart za delavce na kmetiji v 20 urah spekla 30 pit

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
0
Stewartova ostaja nesporna kraljica domače peke in kuharskih trikov. Ob zahvalnem dnevu se je spomnila na delavce, ki na njeni kmetiji trdo garajo, in jim pripravila kar 30 raznovrstnih pit. Za pripravo slastnih dobrot je potrebovala manj kot en dan.

Martha Stewart je pred kratkim znova pokazala svoje sposobnosti, ko se je lotila priprave posebnih pit v duhu zahvalnega dne. Na družbenih omrežjih se je pohvalila, da ji je uspelo v manj kot enem dnevu pripraviti kar trideset pit, te pa je poklonila delavcem, ki se trudijo na njeni kmetiji.

Martha Stewart
Martha StewartFOTO: Instagram

''Potrebovala sem približno 20 ur, da sem pripravila 30 pit,'' je zapisala ob fotografijah, na katerih so prikazane številne sladice z različnimi okusi. Deset od njih je pripravila iz masla, ameriških orehov in ruma, deset jih je bilo brusničnih z mandljevo skorjico, ostale pa so bile nadevane z bučami in začimbami. ''Vsi, ki delajo na moji kmetiji, so si lahko izbrali pito po svojem okusu. Upam, da jim je bila izbrana sladica všeč,'' je še zapisala. Dodala je, da je zase shranila tri različne pite, te pa bo postregla družbi, ki bo vabljena na kosilo ob zahvalnem dnevu.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V dnevu, ko se je lotila priprave pit, pa je postorila še mnogo drugih reči, potrebnih za to, da bo njeno praznično kosilo zares popolno: ''Pripravila sem nadeve za purane in vse priloge h glavnim jedem.'' Podobno zasedena kot te dni pa je bila tudi v preteklih mesecih. Z Snoop Doggom je namreč pred kamerami združila moči v ocenjevanju kuharskih mojstrovin v času noči čarovnic, septembra pa je predstavila svojo linijo zamrznjenih jedi, ki jo je poimenovala Martha Stewart Kitchen.

PREBERI ŠE
Martha Stewart razkrila skrivnosti iz karantene: Moj vrtnar je postal mojster luči