Tuja scena

Martin Short zanikal zvezo z Meryl Streep: Nisva par

Los Angeles, 30. 01. 2024 12.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec in komik Martin Short je zanikal razmerje z igralsko kolegico Meryl Streep. Zvezdnik oddaje Saturday Night Live je v nedavni podkast oddaji dejal, da sta s 74-letnico dobra prijatelja, a se med njima ne plete nič romantičnega, potrebo po tem, da razjasni njuno razmerje, pa je dobil po voditeljevi opazki, da sta s Streepovo vpliven par.

Komik Martin Short je po namigovanjih, da sta z igralko Meryl Streep močan in vpliven par, pojasnil, da sta s 74-letnico samo dobra prijatelja. Na njuno vez je namignil tudi voditelj Bill Maher v podkast oddaji Club Random, ki je na komikovo zanikanje zveze predlagal, da pa bi morda z zvezdnico filma Hudičevka v Pradi morala razmisliti tudi o tem.

Martin Short in Meryl Streep sta le dobra prijatelja.
Martin Short in Meryl Streep sta le dobra prijatelja. FOTO: AP

"V Hollywoodu ni ničesar bolj vplivnega kot vpliven par. To je delovalo za Nicole Kidman in Toma Cruisa. Delovalo je tudi za Brada Pitta in Angelino Jolie," se je pošalil Maher. Zvezdnika so sicer skupaj opazili na nedavni podelitvi nagrad zlati globus, kjer sta delovala zelo sproščena drug ob drugem, kmalu po prireditvi pa so se na družbenih omrežjih pojavila namigovanja, da sta 74-letna igralka in leto dni mlajši komik v romantični zvezi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Mislim, da sta Martin Short in Meryl Streep zaljubljena, ampak nimam dokaza o tem," je zapisal nekdo na družbenem omrežju X, nekdanjem Twitterju, še nekdo pa je zapisal: "Ne bomo govorili o Meryl Streep in Martinu Shortu, ki sta sedela skupaj."

Martin Short in Meryl Streep svoje prijateljske vezi na podelitvi zlatih globusov nista skrivala.
Martin Short in Meryl Streep svoje prijateljske vezi na podelitvi zlatih globusov nista skrivala. FOTO: AP

Že po prireditvi je komikov tiskovni predstavnik za People dejal, da sta igralca smo dobra prijatelja in nič več. Zvezdnica franšize Mamma Mia se je že pred šestimi leti skrivaj razšla z možem Donom Gummerjem, s katerim sta bila poročena štiri desetletja. Čeprav se v javnosti nista skupaj pojavila že od leta 2018, je igralka vse do razkritja novice še naprej nosila svoj poročni prstan.

Igralka in njen nekdanji mož imata štiri skupne otroke, in sicer 44-letnega pevca Henryja Wolfa, 40-letno igralko Mamie Gummer, 37-letno Grace Gummer in 32-letna Louisa Jacobsona. Short je bil od leta 1980 do leta 2010 poročen z Nancy Dolman, ko je izgubila bitko z rakom jajčnikov. Skupaj sta imela tri otroke.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.