-7°C

Mary J. Blige abrahama proslavila v kopalkah

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
3
Večkratna nagrajenka številnih glasbenih nagrad Mary J. Blige je leto začela s pomembno prelomnico - dočakala je abrahama. Zvezdnica je ta mejnik obeležila s fotografijami, na katerih pozira v zlatih kopalkah, oboževalcem pa se je zahvalila za čestitke in dobre želje ob osebnem mejniku.

Mary J. Blige je dočkala abrahama.
Mary J. Blige je dočkala abrahama.FOTO: AP

Glasbena divaMary J. Blige je 11. januarja praznovala 50. rojstni dan. Da je še vedno v dobri formi, je dokazala z novimi fotografijami, na katerih pozira na peščeni plaži v zlatih dvodelnih kopalkah, svoj videz pa je dopolnila z zlatim nakitom in sončnimi očali. Pod njenimi objavami so se zvrstili številni komentarji, da je videti odlično. Ena pa je celo zapisala: "Uau. Petdeseta še nikoli niso bila videti tako dobro!" 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ob pevkinem 50. rojstnem dnevu se je zvrstilo ogromno čestitk, za katere se je zahvalila z novo fotografijo s plaže. Pod njo je zapisala:  "Vsem se moram zahvaliti za ogromno ljubezni, ki ste mi jo izkazali ob tem mejniku. V resnici z besedami ne morem izraziti, kako zelo vas cenim! Naj Bog še naprej varuje vas in vaše bližnje in naj vas blagoslovi z vsemi vašimi potrebami in željami."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Prejšnji mesec se je zvezdnica v pogovoru s Taraji P. Henson razgovorila o svojem življenju in tem, da bo praznike preživela sama. Spomnimo, da se je leta 2018 dokončno ločila od svojega moža Kenduja Isaacsa, a ni izgubila upanja, da nekega dne najde pravega.

"Ne vem, kdaj se bo zgodilo. Ampak raje sem sama, kot da vedno znova delam iste napake. Bom potrpežljiva ..." je med drugim dejala. Pred časom je za People povedala, da se je naučila biti srečna sama s sabo in da zna uživati v svoji družbi: "Zelo sem zadovoljna in srečna s seboj," je dodala.

Mary J. Blige pa ni edina med zvezdnicami, ki tudi po 45 letu rade pokažejo svojo postavo. Lani poleti je Halle Berry ob 54. rojstnem dnevu presenetila z izbiro bikinija, svoje obline pa v kopalkah radi pokažeta tudi 54-letna Salma Hayekin 51-letna Jennifer Lopez.

Koronavirus pasica november