Mary J. Blige kmalu z lastno vinsko linijo

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
5
Vinska kolekcija uspešne pevke se bo imenovala 'Sončna boginja' in bo nastala v sodelovanju s priznano vinsko kletjo Fantinel, ki se nahaja na severu Italije. Mary je razkrila, da je na izdelek ponosna in da se je s tem ukvarjala kar tri leta. Vina iz njene linije bodo odražala strast in pozitivno energijo, ki odlikujeta uspešno glasbenico.

Mary J. Blige je svojo novo strast odkrila v vinskem poslu. Pevka in igralka se je odločila, da bo v vinsko linijo uvrstila tudi svoji najljubši vinski sorti, sivi pinot ter sauvignon. Mary, ki je bila v preteklosti prejemnica nagrad grammy ter tudi nominiranka za prestižnega oskarja, se je v sodelovanju s cenjenim vinskim podjetjem Fantinel Winery odločila svoja vina v omejeni izdaji na trg poslati že v letošnjem avgustu.

Mary J. Blige je na vinskem projektu delala kar tri leta.
Mary J. Blige je na vinskem projektu delala kar tri leta.FOTO: Profimedia

''Sun goddess (Sončna boginja, op. a.) so močnejša in bogata suha vina, ki ponazarjajo toplino, strast, energijo ter globljo povezanost z naravo,'' se glasi opis, ki ga je izdala severnoitalijanska vinska klet v povezavi z zvezdnico. ''Prijatelj me je seznanil z Marcom Fantinelomin mi ga predstavil kot vinarja, ki ima najboljši sivi pinot na svetu. Po sprehodu po vinogradih ter degustaciji z družino Fantinel sem se počutila neskončno povezana s krajem ter tamkajšnjimi ljudmi,'' je o prvi vinski izkušnji povedala pevka.

Mary J. Blige je svoje navdušenje nad projektom delila tudi s sledilci na družbenem omrežju Instagram. Pripisala je, da na police prihaja nekaj, kar bo ljudem v teh težkih časih zagotovo pomagalo. Dodala je, da se je s tem projektom ukvarjala kar tri leta in da upa, da bo ljudem narisal nasmeh na obraz.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Enako pa se počutijo tudi člani družine Fantinel in lastniki istoimenske vinske kleti:''Presrečni smo, ker bomo pri naših vinih združili moči z Mary J. Blige. Je ikona. Kreativnost, strast ter moč so jo popeljali do uspeha na vseh področjih, ki se jih je lotila. Že od prvega dne čutimo, da z nami deli razmišljanje ter filozofijo ustvarjanja dobre kapljice najvišje kakovosti.''