Tuja scena

Matičar Jennifer Lopez in Bena Afflecka: Njuna poroka je bila nadrealna

Los Angeles, 21. 04. 2024 07.00 | Posodobljeno pred 30 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jay Shetty je tisti, ki ga je doletela čast, da je lahko poročil zvezdnika Jennifer Lopez in Bena Afflecka. 36-letnik je v enem svojih intervjujev obujal spomine na čarobni obred, ki ga je opisal kot nadrealnega, obenem pa priznal, da je komaj zadrževal solze. Slovesnost je bila namreč tako lepa in romantična, dodal pa je še, da v resnici še vedno ne more verjeti, da je prav on poročil svojo svetovno znano prijateljico.

Jay Shetty je matičar, ki ga je doletela čast, da je poročil Jennifer Lopez in Bena Afflecka. 36-letnik se je v svojem zadnjem intervjujev spominjal poroke, ki jo je sam označila za nadrealno. "To je bila ena najbolj nadrealističnih izkušenj v mojem življenju. Obožujem romantiko in ljubim ljubezen," je priznal.  

Jay Shetty je matičar, ki ga je doletela čast, da je poročil Jennifer Lopez in Bena Afflecka.
Jay Shetty je matičar, ki ga je doletela čast, da je poročil Jennifer Lopez in Bena Afflecka. FOTO: AP

Matičar se je zelo trudil, da ga niso premagale solze. "Govoril sem si, da ne smem jokati, čeprav sem bil tako poln ljubezni, da je vsak del mene želel zajokati," je priznal in nadaljeval: "Ko je Ben stal zraven mene in sem gledal, kako Jennifer prihaja do oltarja, sem se komaj zadrževal." Sam sicer še vedno komaj verjame, da je bil prav on tisti, ki sta mu zvezdnika zaupala, da ju pospremi na skupno pot avgusta leta 2022.  

Drugo poročno slavje J.Lo in Bena Afflecka
Drugo poročno slavje J.Lo in Bena Afflecka FOTO: Profimedia

Med drugim je v podkastu Next Question with Katie Couric razkril, da sta s slavno 54-letnico že več let prijatelja. "Ujela sva se, ko je bila gostja v mojem podkastu. Nato sva ostala v stiku in kasneje me je povabila, da sem na promociji njenega filma 'Marry me' vodil poroko štirih parov," je povedal in dodal, da ga je nato prosila, da vodi tudi njuno poroko. Kljub temu ali pa morda prav zato, ker sta prijatelja, pa je bil Jay pred obredom zelo živčen in zaskrbljen. "Bil sem prava živčna razvalina. To je bil zame velik pritisk," je zaupal.  

Pri spopadanju z odgovornostjo mu je pomagala kar zvezdnica sama. "Imela sva pogovor, ki mi je pomagal razumeti, kaj si od mene želita," je še povedal avtor številnih motivacijskih knjig, ki mu bo prav njuna poroka ostala v zelo lepem spominu. "Včasih si moram reči, da to ni poroka iz filma, temveč je resnična. Tako sem hvaležen za to priložnost. To bo zame vedno eden najbolj posebnih spominov, ki ga bom cenil še dolgo," je zaključil matičar, za katerega pa zakonca Affleck nista edini slavni par, ki ju je poročil. Pred leti je pri izmenjavi poročnih zaobljub pomagal še Lily Collins in Charlieju McDowellu.  

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

asdfghjklč
21. 04. 2024 13.13
-1
Ta lopezova mi ni nikoli bila ne vem kako luštna .. .ampak vsake oči imajo svojega malarja. Enim je všeč, drugim ne.
vvvilice
21. 04. 2024 11.41
+3
Eni trije nadrealni tiči na kupu, tale Shetty pa sploh. Ptice istga perja sup letajo
vvvilice
21. 04. 2024 11.38
+3
Nadrealnost poroke še ni porok za nadrealno zvezo. Mogoče prej za nadrealno ločitev.
Amor Fati
21. 04. 2024 11.12
+4
Ta model je kača, ki prodaja kačje olje vsem naivnežem, ki ga poslušajo.
yastoo
21. 04. 2024 10.08
+6
Itak pa ta dva po obnasanju v javnosti nista ne romantična, ne prijetna...zelo naveličana eden drugega.
yastoo
21. 04. 2024 10.07
+7
Patetično. Kot, da sta ta dva slavna nadčloveka, da mora zdaj se cmerit. Če bi poročil dva iz dna bi blo pa kaj? Manj romantično, manj čustveno? Očitno zanj šteje samo slava.
Yon Dan
21. 04. 2024 09.58
+5
Poroka dveh ped...lskih klonov.
Uporabnik1948231
21. 04. 2024 10.27
+5
točno tako, JLo je moški, Ben je ženska, itak je vse ustvarjeno v Pedowoodu
logiccode
21. 04. 2024 08.14
+6
Jay Shetty je priznani lažnivec in "scammer", npr. Laže da je prvič spoznal menihe v univerzi, resnica je da je od majhnega živel med menihi, 2. Trdi da je bil več let v Indiji na razkrivanju uma in znanja, resnica: bil je samo par mesecov v Indiji, 3. Trdi, da želi razširiti svoje znanje celemu svetu, resnica je da računa 5.000 $ za učenje njegovega znanja, vpiše te v "life coaching" šolo, ki pa ne omogoča samozaposlitve ali zaposlitve nikjer razen pri njemu.