Tuja scena

Matthew McConaughey razkril, da je bila Reese Witherspoon njegova prva zvezdniška simpatija

Los Angeles, 19. 12. 2021 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Matthew McConaughey in Reese Witherspoon sta obiskala pogovorno oddajo The Ellen DeGeneres Show, kjer sta predstavila nov skupni filmski projekt Sing 2. Med hitrimi vprašanji, ki jih je postavljala voditeljica, pa je 52-letni igralec razkril, da je bila Reese njegova prva zvezdniška simpatija. Njegovo naklonjenost je pridobila z nastopom v filmu Človek na luni, ki je bil premierno predstavljen leta 1991.

Igralec Matthew McConaghey je razkril svojo prvo zvezdniško simpatijo. Zvezdnik je pred kratkim nastopil kot gost v pogovorni oddaji z voditeljico Ellen, pri pogovoru pa se jima je pridružila tudi Reese Witherspoon, s katero je McConaghey zaigral v novem filmu Sing 2. 52-letnik je med igro s hitrimi vprašanji priznal, da je bila prav svetlolasa soigralka njegova prva zvezdniška simpatija.

Matthew McConaghey in Reese Witherspoon
Matthew McConaghey in Reese Witherspoon FOTO: Profimedia

"Bil sem čisto malo zatrapan v mlado gospodično, ki sedi levo od mene," je priznal McConaughey in pomignil proti 45-letni igralki na sosednjem sedežu. Simpatija se je razvila ob gledanju zvezdničinega filma Človek na luni iz leta 1991, je še povedal igralec. "Reese je bila ena izmed čisto prvih simpatij in če ste si ogledali film, veste, da je neizogibno, da komu ne bi bila všeč," je še povedal zvezdnik in dodal: "To je resnična zgodba." 

O svoji prvi zvezdniški simpatiji je spregovorila tudi Reese, ki ji je bil všeč Jim Morrison oziroma Val Kilmer, ki je legendarnega pevca skupine The Doors upodobil v biografskem filmu iz leta 1991 in je nosil naslov The Doors.

Zvezdnika sta med oddajo ugotavljala tudi, da kljub več filmom, ki sta jih posnela skupaj, še nikoli nista zaigrala v istem prizoru. Oba sta zaigrala v filmu Mud, ki je premiero doživel leta 2014, v animirani franšizi Sing pa sta nastopila tudi leta 2016. "Mislim, da si naju želijo ljudje gledati skupaj v pravem filmu," je dejala Reese, kar je občinstvo v studiu pozdravilo z glasnim odobravanjem. "Zabavno bi bilo, če bi bila tudi v istem prizoru. Ko sva sodelovala v filmu Mud, se skupaj pojaviva le enkrat in še takrat sem bil na drugem koncu ulice. V bistvu se nisva nikoli zares srečala. V Sing 2 pa sva vsak v svoji kabini, kjer koli na svetu se že nahajava," je dodal z oskarjem nagrajeni igralec. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.