Tuja scena

Matthew McConaughey se pripravlja na kandidaturo za guvernerja Teksasa

Teksas, 19. 05. 2021 09.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralec Matthew McConaughey, ki že nekaj časa razmišlja, da bi kandidiral za guvernerja Teksasa, naj bi tokrat zares šel v boj in se že pripravlja na kandidaturo. Opravil naj bi že nekaj klicev, ki so povezani s politično kariero, republikanski strateg pa je igralčev prestop v politiko komentiral kot ‘ne preveč verjeten, a kljub temu mogoč’.

Priljubljeni igralec in dobitnik oskarja Matthew McConaughey naj bi se tokrat zares odločil za preusmeritev v politično kariero. Kontaktiral naj bi že nekaj vplivnih Teksašanov, ki nastopajo v političnih krogih, to pa naj bi bil dokaz, da tokrat misli resno.

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey FOTO: Profimedia

Zvezdnik je že pred zadnjimi volitvami namigoval, da tudi sam načrtuje politično kariero, a se zanjo še ni resno odločil. V preteklem mesecu naj bi opravil nekaj zelo pomembnih klicev in govoril z ljudmi iz političnih krogov, vključno z energetskim mogulom, poroča vplivna ameriška politična revija.

Viri so za revijo potrdili, da igralec res poizveduje o kandidaturi. Republikanski politični strateg Karl Rove je o kandidaturi dejal: "Zdi se mi malo verjetno, vendar ni čisto nemogoče." Brendan Steinhauser, prav tako politični strateg, pa je povedal: "Bolj sem presenečen nad tem, da ga ljudje ne jemljejo bolj resno. Zvezdniki v naši zvezni državi so zelo pomembni in on ni nek igralec, ki ga nihče ne pozna. On ima karizmo."

Igralčev predstavnik za medije govoric še ni komentiral, a je prav McConaughey že večkrat javno spregovoril o ambicijah v politiki. Tudi v marčevskem intervjuju z voditeljico Ranio Mankarious je igralec potrdil, da zelo resno razmišlja o kandidaturi na letošnjih volitvah.

Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Alex M17
19. 05. 2021 09.58
+4
Alright alright alright...
Quercus
19. 05. 2021 09.55
-1
In za katero stranko bi kandidiral: republikance ali demokrate?
OldSkul
19. 05. 2021 10.39