Tuja scena

Matthew Perry: Izkoriščale so me ženske, ki so želele moj denar

Los Angeles, 20. 10. 2022 15.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdnik Prijateljev je v intervjuju za ameriško revijo spregovoril o svojem ljubezenskem življenju. Pravi, da ga je dolgo časa v razmerjih vodil strah, zaradi katerega je bil prav on tisti, ki je končal večino svojih zvez. Sedaj se je tega otresel in je pripravljen, da si poišče partnerko, s katero se bo poročil in si ustvaril družino. Dodaja, da mora biti ob tem pozoren, da izbranka ni z njim zaradi njegovega bogastva, kar se je v preteklosti zgodilo že večkrat.

Novembra bo na knjižne police prišla avtobiografija Matthewa Perryja z naslovom Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, pred izidom pa je igralec za revijo People podal naslovni intervju, v katerem se je med drugim dotaknil svojih preteklih zvez, za katere pravi, da jih je večino končal on. "Strah me je bilo. Tako manifestiram, da je nekaj z njimi narobe, nato pa jih pustim. Ampak ne more biti z vsemi nekaj narobe, jaz sem skupni imenovalec. Jaz sem jih prvi zapustil, ker sem mislil, da me bodo popolnoma uničile."

Matthew Perry: "Sem bolj samozavesten, ljubezni me ni več strah."
Matthew Perry: "Sem bolj samozavesten, ljubezni me ni več strah." FOTO: Profimedia

53-letni igralec je priznal, da ga je bilo nekoč ljubezni neizmerno strah, a se je tega otresel z veliko dela na sebi. "Učim se sproti. Kar se je pri meni spremenilo, je, da me več ne zanima druženje z nekom, ki ga ne poznam ali me ne zanima preveč. Naslednja oseba, ki jo bom jemal resnično resno, bo nekdo, v kogar bom zaljubljen, in ne bom več prestrašen s stvarmi, ki so me včasih prestrašile." Junija je Matthew po dveh letih zveze razdrl zaroko s svojo 22 let mlajšo izbranko Molly Hurwitz, pred njo pa se je sestajal še z igralkami Yasmine Bleeth, Julio Roberts, Lauren Graham in Lizzy Caplan.

Zvezdnik Prijateljev sedaj išče partnerko, ki bo samostojna in neodvisna, tudi finančno. "Večkrat so me izkoristile ženske, ki so želele moj denar, zame pa jim je bilo vseeno," je iskreno priznal in dodal, da išče ljubečo življenjsko sopotnico s smislom za humor. Če ugotovi, da je nekdo z njim zgolj zaradi denarja, je to za razmerje usodno. "To se zgodi pogosteje, kot bi si mislil. Da ima svoje premoženje, je zame ključno." Ko bo našel 'tisto pravo', si je Matthew pripravljen ustvariti družino in se poročiti. "Strah, ki me je včasih vodil, me danes ne vodi več, zato je vse precej drugače. Sem bolj samozavesten, ljubezni me ni več strah, zato naj se naslednja, s katero grem na zmenek, pazi."

Perry, ki je najbolj znan kot sarkastični Chandler Bing, je v intervjuju spregovoril tudi o svoji bitki z odvisnostjo. Dejal je, da bodo bralci njegove knjige spominov morda presenečeni nad tem, kolikokrat je zaradi težav z opioidi in alkoholom smrti pogledal v oči. Na vrhuncu svoje slave je namreč vzel kar 55 vicodinov na dan, do sedaj pa je kar 15-krat obiskal kliniko za zdravljenje odvisnosti. Danes je izjemno hvaležen, da živi, s svojo izpovedjo pa želi pomagati drugim na podobni poti.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

franz1988
20. 10. 2022 18.56
+3
Kaj je pa priičakoval? Đabe nema ni kod stare babe.
Kazimir Plemeniti
20. 10. 2022 18.39
+1
Normalno, ženska mora imeti svoj svoj denar, drugače samo roke stran.
Septična jama vseh jam
20. 10. 2022 18.20
+0
da si jih vsaj dobro obdelal... če ne, đaba vse 😏
jajek
20. 10. 2022 18.08
Pijanček se druži s Kopitarjem.
boxs
20. 10. 2022 17.45
+1
Prokockal vse,,, ode mladost in lepota v pm..
Miha_K
20. 10. 2022 17.33
-4
Dovolj ima denarja, da bi si dal odstraniti golšo. Glede na že prestano trpljenje na operacijskih mizah, bi bil ta estetski poseg zanj pravi mačji kašelj. Morda bi pa potem lažje našel pravo.
wsharky
20. 10. 2022 16.51
+6
on pa je vsa ta leta verjel, da so z njim, ker ima posteno in srcno srce ;)
Mukec
20. 10. 2022 16.47
+2
Pica za denar, tako to je.
MuškaKokoš
20. 10. 2022 16.45
+3
Perfekten igralec v seriji Prijatelji,dokler mu ni začela droga vidno celice uničevat,takšna je cena narkomana če si slaven.Vsak si je sam kriv ,karma obišče prav vsakega,nekatere dobra nekatere slaba,izbira je samo tvoja.
marija973
20. 10. 2022 16.41
+2
Ah ne, a sedaj te pa ne več... Kakšni so to nenavadni članki...
Rožice so zacvetele
20. 10. 2022 16.26
+7
Prvo, najdi si eno svoje starosti. Ne razumem, da moški ali pa ženske, ki imajo več desetletij mlajše partnerje, mislijo, da so tako lepi in ah in oh, da so z njimi zaradi njih in ne njihovega denarja.... to je morda v samo o, oo1%, primerih. Pametno razmišlja, da mora imeti partnerka svoje premoženje.