Tuja scena

Matthew Perry meni, da bi ga v filmu lahko upodobil Zac Efron

New York, 06. 11. 2022 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdnik Prijateljev je v newyorškem gledališču Town Hall predstavljal svojo knjigo spominov, ki je izšla 1. novembra. V intervjuju je dejal, da se mu zdi primeren igralec, ki bi ga lahko upodobil v filmski adaptaciji njegove avtobiografije, Zac Efron. Ta je namreč v filmu Še enkrat 17 leta 2009 že igral njegovo mlajšo verzijo in Perry meni, da je svoje delo odlično opravil.

Matthew Perry je v newyorškem gledališču predstavljal svojo novo knjigo Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir, kjer je odgovoril na vprašanje, kdo bi ga upodobil v filmu, če bi ta nastal na podlagi njegove avtobiografije. "No, Zac Efron je to enkrat že naredil," je dejal igralec. Pojasnil je, da bi zvezdnik Srednješolskega muzikala igral njegovo mlajšo verzijo, kot je to naredil v komediji Še enkrat 17, kasneje pa bi lahko sebe v filmu zaigral sam. "Sebe bi igral po tem, ko bi se prebudil iz kome, po groznih nočeh, ko sem bil pet mesecev v bolnišnici. Takrat bi verjetno jaz prevzel vlogo." 

Zac in Matthew sta v komedij Še enkrat 17 leta 2009 upodobila mlajšo in starejšo verzijo Mika O'Donnella.
Zac in Matthew sta v komedij Še enkrat 17 leta 2009 upodobila mlajšo in starejšo verzijo Mika O'Donnella. FOTO: Profimedia

53-letni Perry se je v odgovoru nanašal na poglavje v knjigi spominov, kjer je razkril, da je bila leta 2019 njegova odvisnost od opioidov skoraj usodna. Njegovo debelo črevo je namreč počilo zaradi prekomernega uživanja pomirjeval, zaradi česar je moral na operacijo. Dva tedna je bil v komi in pet mesecev v bolnišnici, zdravniki pa so mu dali le dva odstotka možnosti za preživetje.

V intervjuju ob predstavitvi knjige je zvezdnik dejal, da ga je nekaj njegovih soigralcev iz legendarne serije Prijatelji že poklicalo, čeprav je knjiga zunaj šele nekaj dni. "Nekaj se mi jih je že oglasilo, kar je zelo lepo, in prepričan sem, da se mi bodo oglasili vsi. Izjemno je, kaj se dogaja s to knjigo. Dotika se src vseh." Dodal je, da je do njega prišlo že veliko ljudi, ki so mu dejali, da jim je s svojo iskreno izpovedjo o težavah z drogami in alkoholom pomagal v bitki z odvisnostjo. Matthew je trenutno 18 mesecev trezen, pravi pa, da zdravstveno pomoč prejema vsak dan.

Zac Efron sodelovanje s Perryjem zavrnil

V drugem promocijskem intervjuju v radijski oddaji Pop Culture Spotlight je Perry razkril, da je nedavno napisal scenarij za romantično komedijo. Sprva je mislil, da bo glavna vloga pripadala njemu, nato pa spoznal, da je zanjo prestar. Vlogo je ponudil Zacu Efronu, a jo je ta zavrnil. "Končal sem scenarij, za katerega iščemo igralce. Film želim režirati, v njem pa imam tudi manjšo vlogo. Napisal sem ga zase, nato pa sem spoznal, da sem 20 let prestar, da to igram. Sedaj skušamo najti glavne igralce."

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Debely
06. 11. 2022 12.42
+3
Tale je pa malce preveč domišljav. Le zakaj bi kdo sploh hotel snemati film o njemu.
ChanningSlo
06. 11. 2022 12.45
+1
Si mi vzel iz ust.Prevec nezanimiv,da bi film posnel o njem.Povprecen igralec z eno samo omembe vredno vlogo.Luzer.
Vipavka
06. 11. 2022 13.12
+2
Podobno razmišljam. Nikoli ga nisem videla v nobeni omembe vredni vlogi, razen Prijateljev. Ne razumem, zakaj toliko pišete o njem, ko pa je na svetu veliko odličnih igralcev, ki bi bili vredni omembe.
vvvilice
06. 11. 2022 11.39
-4
Pa naj, ne poznam ne enega ne drugega, sem malo slabo informiran, pa nič hudega.
Andrej Volaj
06. 11. 2022 11.18
+4
tko kot mene Brad Pitt,v mlajsih letih 😄
El Diablo 2013
06. 11. 2022 10.28
+3
prej MajheNić
Bratomil
06. 11. 2022 09.49
+9
Naslov filma bo pa: Narkič in njegove zablode o veličini.