Tuja scena

McCartneyjev londonski dom oropali tik pred koncertom v rodnem Liverpoolu

Liverpool, 15. 12. 2018 17.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Paul McCartney je v okviru turneje Freshen Up nastopal po Kanadi, Japonski, zdaj pa po Evropi, prihodnje leto pa bo koncertiral tudi po ZDA. A ravno v dneh pred njegovim koncertom v rodnem Liverpoolu so v njegov londonski dom vlomili neznanci. Primer je prevzela policija.

Paula McCartneyja in žene Nancy v času vloma ni bilo v njunem londonskem domovanju.
Paula McCartneyja in žene Nancy v času vloma ni bilo v njunem londonskem domovanju. FOTO: Miro Majcen

Paul McCartney je v okviru turneje Freshen Up nedavno nastopil na Dunaju, na koncertih pa igra več kot polovico od 38 pesmi iz repertoarja Beatlov, nekaj Wingsov in seveda svoje uspešnice, ter pesmi z novega albuma Egypt Station.

So pa Macci nedavno vlomili v njegov več kot enajst milijonov vreden dom v Londonu in to ravno pred koncertom v rodnem Liverpoolu, ki ga je imel 12. decembra. A je kljub temu strumno izvedel tako koncert v Liverpoolu kot v Glasgowu dva dni kasneje.

Paul je bil na obeh koncertih dobre volje, saj ga je prišlo poslušat na tisoče ljudi, ki so z njim uživali ob največjih uspešnicah Beatlov ter nekaj novih pesmih. Macca je bil pred dnevi tudi na novoletni zabavi Micka Jaggerja v Londonu.

Dobra plat vloma je bila, da ne Paul ne žena Nancy Shevell nista bila v omenjenem londonskem domu, prav tako pa ni znano, kaj so tatovi odnesli. Primer je prevzela policija, za zdaj pa niso izvedli nobene aretacije.
 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nightrider
15. 12. 2018 19.46
+2
Vse kar je bilo iz bakra :)
Homofobb
15. 12. 2018 18.45
-7
Glede na starost tega na sliki,so mu odnesli plenice za inkontinenco!