Med evakuiranimi porodnicami v Zagrebu tudi žena Ivice Kostelića

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D.
KOMENTARJI
15
Preteklo nedeljo je Zagreb stresel eden najhujših potresov v zadnjih 140 letih z magnitudo 5,3. Med drugim so na ta dan zaradi nevarnosti evakuirali tudi porodnice iz porodnišnice Petrova, v kateri je bila v času naravne nesreče tudi žena Ivice Kostelića z dvojčicama, starima dva dni.

Elin so skupaj z dva dni starima dvojčicama evakuirali iz porodnišnice.
Elin so skupaj z dva dni starima dvojčicama evakuirali iz porodnišnice.FOTO: Profimedia

V petek, 20. marca, je upokojeni hrvaški smučar Ivica Kostelić z ženo Elin dobil dvojčici. "Danes je pomemben dan, danes je vajin dan. Dobrodošli, moji deklici," je zapisal športnik na Instagramu in objavil dlani novorojenih deklic. Za hrvaško revijo Story je sicer povedal, da zaradi nove epidemije ni smel biti ob ženi med porodom, a da imajo še čas za skupne trenutke in da je zdaj najbolj pomembno, da se obnašajo odgovorno.

PREBERI ŠE
Močan potres stresel Zagreb: 'Gre za najhujši potres v zadnjih 140 letih'

Dva dni kasneje, v nedeljo, pa je bila njegova žena ena tistih porodnic, ki so jih evakuirali iz Petrove porodnišnice zaradi hudega potresa, ki je prizadel hrvaško prestolnico. "Žena je v redu. Malo je bila prestrašena, a to je povsem normalno. Imela je srečo, saj sta bili deklici v času evakuacije pri njej. Verjamem, da so se druge mame še bolj ustrašile, če otroci niso bili pri njih," je dodal 40-letni as. Elin in deklici so zdravniki, glede na to, da je z vsemi tremi vse v redu, poslali domov, saj so tam bolj na varnem kot v stari porodnišnici, ki je po potresu zelo poškodovana.

Elin in Ivica sta se poročila leta 2014 in imata štiri otroke. Poleg dvojčic imata še dva sinova.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke