20°C

Megan Fox o izzivalnih oblekah z rdečih preprog: Ne bojim se biti seksi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
36
Temnolasa igralka, mamica treh otrok, je spregovorila o svojih modnih odločitvah, s katerima je navdušila na dveh zaporednih dogodkih. Foxova si je na MTV-jevi podelitvi glasbenih nagrad nadela prosojno Muglerjevo obleko, na modnem dogodku Met Gala pa Dundasovo rdečo toaleto, ki v drznosti ni zaostajala.

Megan Fox, ki velja za hollywoodski seks simbol, je navdušila na rdečih preprogah dveh odmevnih dogodkov. Najprej se je v obleki modnega oblikovalca Thierryja Muglerja, ki ni ničesar prepuščala domišljiji, sprehodila pred fotografi na podelitvi MTV-jevih glasbenih nagrad. Samo dan po tem dogodku pa je v popolnoma drugačni, vendar primerljivo izzivalni izvedbi zablestela na modnem dogodku Met Gala.

Za rdečo obleko, v kateri se je pojavila v newyorškem metropolitanskem muzeju umetnosti, je poskrbel umetnik Peter Dundas. Z novinarko Keke Palmer je ob prihodu spregovorila o pritisku, ki ga čuti ob dejstvu, da jo imajo mnogi za izrazit seks simbol Hollywooda.

''Ne bojim se biti seksi. Ženska, ki je inteligentna in ki hkrati ve, kako kot orožje uporabiti svojo lepoto ... nič ni nevarnejšega kot to. Nič ni močnejšega kot to,'' je povedala. Foxova je ob tem ženske spodbudila, naj ''sprejmejo dejstvo, da imamo kot čudovita ženska bitja ogromno moči''. Sama se je zato odločila, da te sposobnosti ne bo več skrivala, ampak jo bo sprejela in se predstavila v zapeljivi različici same sebe.

PREBERI ŠE
Met Gala: rdeča preproga številnih presenečenj, Kim znova šokirala

Njene modne odločitve pa podpira tudi izbranec Machine Gun Kelly. Ta je pred MTV-jevim dogodkom povedal, da s Foxovo sodelujeta pri odločitvah o zunanjem videzu na javnih prireditvah: ''Po navadi je 50–50. Pri tej obleki se je odločila sama, jaz pa imam ta užitek in privilegij, da sem lahko vso noč v njeni družbi,'' je dejal o njeni izzivalni izbiri.

PREBERI ŠE
Rdeča preproga: Megan Fox skoraj gola, Kourtney Kardashian v objemu izbranca