Meghan Markle dobila prvo filmsko vlogo po poroki s princem Harryjem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.Pi.
KOMENTARJI
26
Vse odkar sta princ Harry in Meghan Markle naznanila svoj umik od kraljevih dolžnosti, je javnost o njuni prihodnosti vedela zelo malo. Razkrila pa sta, da bosta od zdaj naprej finančno neodvisna in tako bo Meghan denar služila s tistim, kar najbolje zna – z igranjem.

Tuji mediji poročajo, da je Meghan Markle nazaj v utečenih tirnicah. Pred poroko s princem Harryjem je bila namreč igralka in zdaj, ko sta naznanila umik od kraljevih dolžnosti in se preselila v Kanado, je že dobila prvo službo. Disney bo namreč izdal dva filma o živalskem kraljestvu: zgodbo enega bo pripovedovala igralka Natalie Portman, drugega, imenovanega Elephant, pa Meghan.

Odkar sta naznanila umik od kraljevih dolžnosti, javnost o njuni prihodnosti ve zelo malo.
Odkar sta naznanila umik od kraljevih dolžnosti, javnost o njuni prihodnosti ve zelo malo.FOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Britanski tabloidi so mu ponudili denar, da bi lagal o Meghan Markle

Film bo govoril o slonji družini in njihovi poti po puščavi Kalahari v južni Afriki. Izšel bo tretjega aprila, torej tri dni zatem, ko bo Meghan uradno ostala brez kraljevih dolžnosti. Napovednik filma je razkril, da zgodba "sledi neverjetni, več kot 1500 kilometrov dolgi poti po Afriki, ki bo slonji družini spremenila življenje".

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Čeprav javnost o njunih načrtih za prihodnost ne ve veliko, je Times že januarja poročal, da bo Meghan zopet vstopila v svet filma. Pisali so, da je podpisala z Disneyjem za sinhronizacijo, in sicer v zameno za donacijo dobrodelni organizaciji Elephants Without Borders.

PREBERI ŠE
Meghan Markle na spletni strani dobrodelne organizacije odstranila kraljeve nazive

Glas bo posodila v Disneyjevemu filmu Elephants.
Glas bo posodila v Disneyjevemu filmu Elephants.FOTO: Profimedia