Tuja scena

Melissa Joan Hart mladoletno Britney Spears peljala v nočni klub

Los Angeles, 24. 05. 2024 06.00 | Posodobljeno pred 21 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Melissa Joan Hart je priznala, da se počuti zares krivo, da je takrat še mladoletno Britney Spears peljala v nočni klub. Zvezdnica serije Sabrina, najstniška čarovnica je leta 1999 nastopila v pevkinem videospotu za pesem (You Drive Me) Crazy, ki je izšla, ko je bila ta stara 17 let.

Melissa Joan Hart, zvezdnica serije Melissa in Joey, se je v nedavnem intervjuju za Entertainment Tonight spominjala, da je takrat še mladoletno Britney Spears peljala v nočni klub, sedaj pa priznala, da zaradi tega čuti krivdo. Zvezdnici sta sodelovali tudi v enem od pevkinih videospotov, kot je dejala 48-letna igralka, pa njena dejanja niso odražala sestrskega odnosa, ki naj bi vladal med njima.

Melissa Joan Hart in Britney Spears
Melissa Joan Hart in Britney Spears FOTO: Profimedia

"Z Britney sva se morali pogosto skupaj pojavljati, a sva se v tistem času skupaj tudi zelo zabavali," je povedala Hartova in o njuni sestrski vezi dejala: "Opazila sem, da je obdana z ljudmi, sama pa nima nobene besede in svobode. Zato sem jo vprašala, ali bi rada šla z menoj? Vsak večer sem šla v klub, saj sem rada plesala in se zabavala, a sem se ob tem vedla odgovorno in vedela, kje je moja meja."

"Bila je mladoletna, a jaz sem jo kljub temu povabila ven. Rekla sem ji, da greva ven in se bova zabavali. Zaradi tega se še do danes počutim krivo, saj bi morala vedeti, da se tega ne počne, in se obnašati kot dobra starejša sestra," je še dodala Hartova.

Britney je po težavah, ki jih je imela z duševnim zdravjem, pristala pod skrbništvom njenega očeta, ki je trajalo 13 let in ga je sodnica prekinila leta 2021 na pobudo njenih oboževalcev. "Moja družina me je prizadela! Nikoli ni bilo nobene pravice in je nikoli ne bo," je zapisala v eni od objav na družbenem omrežju. Pevka, ki je zaslovela s hiti Oops!...I Did It Again, Crazy in Stronger, je v začetku leta dejala, da se ne namerava vrniti v glasbene vode, čeprav so zaokrožile novice, da naj bi načrtovala prav to.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kranjec Petka
24. 05. 2024 08.49
+7
Dovolj je bila stara. Njo je industrija zdelala.
Krneki 00
24. 05. 2024 08.42
+10
preden se ji je zmešalo..tle je bla še normalna
Nace Štremljasti
24. 05. 2024 08.16
+8
a jo je navezala na vrvico ter jo peljala sam prašam