Tuja scena

Michael Bublé in njegova žena Luisana pričakujeta četrtega otroka

Los Angeles, 22. 02. 2022 18.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

46-letni kanadski pevec Michael Bublé in njegova žena Luisana Lopilato bosta že četrtič zibala. Slavna starša sta veselo novico sporočila v novem videospotu za pesem I'll Never Not Love You, v katerem nastopata oba, Luisana pa je pokazala že precej zaobljen nosečniški trebušček.

Michael Bublé in Luisana Lopilato sta nosečnost naznanila v novem videospotu za pesem I'll Never Not Love You.
Michael Bublé in Luisana Lopilato sta nosečnost naznanila v novem videospotu za pesem I'll Never Not Love You. FOTO: AP

Z grammyjem nagrajeni glasbenik Michael Bublé je na današnji poseben dan, 22. februar 2022, izdal novo pesem z naslovom I'll Never Not Love You, kar v prevodu pomeni Nikoli te ne bom nehal ljubiti. V videospotu poleg njega enakovredno vlogo odigra tudi pevčeva žena Luisana Lopilato, ki je na koncu videospota, ko z družino odhaja iz trgovine, pokazala nosečniški trebušček. S tem je naznanila, da se bo družinica povečala še za enega člana ali članico, poročajo številni ameriški mediji. V istem prizoru pa lahko vidimo tudi vse njune otroke.

Par ima namreč že 3-letno hčerko Vido in dva sinova, 8-letnega Noaha ter 6-letnega Eliasa. Noah je leta 2016 pri treh letih zbolel za rakom, zato sta oba starša takrat dala svoji karieri ob stran, da sta se lahko posvetila sinovemu zdravljenju in okrevanju. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ne morem vam opisati sreče, ki mi jo prinese delo z Mikom, z njim sem na snemanju preživela cele tri dni. Zame je brez dvoma številka ena v vsem, kar počne, je tako profesionalen, pozoren je na vsako podrobnost, kako zelo ga občudujem! Hvala, moja ljubezen Michael, ker mi vedno zaupaš, ker si moj najboljši prijatelj, ker si izvabil najboljšo različico mene. Hvala in iskrena hvala, ker sem se počutila, da sem najboljša mama, najboljša ženska, najboljša igralka, najbolj smešna, najpametnejša, tista, ki ima vedno najboljše ideje. Ta objava ni dovolj, da bi izrazila vse, kar čutim," je tik pred izidom nove pesmi dejala vzhičena 34-letna Luisana. Ob tem je namignila, da novi videospot prikazuje 14 let njunega skupnega življenja. Za pripoved svoje ljubezenske zgodbe sta se zatekla k znamenitim prizorom iz legendarnih romantičnih filmov, kot so Titanik, Beležnica, V vrtincu, Vedno bova imela Pariz, Pravzaprav ljubezen, Sixteen candles,Jerry Maguire, The Princess Bride, Eternal Sunshine of the Spotless Mind in Casablanca ter jih na novo poustvarila in odigrala.

Kako dobro sta se odrezala, si lahko ogledate v najnovejšem videospotu za pesem I'll Never Not Love You

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

asdfghjklqwertz
22. 02. 2022 19.39
so bili predolgo v mehurčku zaprti ..