Tuja scena

Michael J. Fox raperja v videospotu opozoril, naj se izogiba letu 2020

Los Angeles, 10. 11. 2020 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

''Karkoli narediš, Nas, ne pojdi v leto 2020,'' se glasi igralčev nasvet raperju Lil Nas X-u, ki je pred kratkim predstavil napovednik za nov videospot za skladbo 'Holiday'. Fox se je v spotu skril pod velik kavbojski klobuk, modre besede pa so spomnile na legendarno filmsko stvaritev 'Nazaj v prihodnost'.

Michael Fox je v slogu filma Nazaj v prihodnost v napovedniku za najnovejši videospot priljubljenega raperja Lil Nas X-a opozoril, naj se nikakor ne napoti v leto 2020. Kratek izsek iz spota napoveduje novo glasbeno stvaritev v božičnem duhu. Pesem Holiday je pred kratkim dobila tudi vizualno podobo, gost v dinamični stvaritvi pa je tudi priljubljeni igralec. 59-letnik je pred kratkim spregovoril o posegu, operaciji nekancerogenega tumorja, ki jo je prestal pred dvema letoma. Igralec se počuti bolje, videti pa je tudi, da ga njegov značilen smisel za humor ni zapustil.

Michael J. Fox se je pojavil v napovedniku za nov videospot priljubljenega raperja. Spot bo na v celoti na ogled že 13. novembra.
Michael J. Fox se je pojavil v napovedniku za nov videospot priljubljenega raperja. Spot bo na v celoti na ogled že 13. novembra. FOTO: Youtube

Videospot večkrat nagrajenega temnopoltega raperja se dogaja na Divjem zahodu, med tako imenovanimi salooni. Iz enega od njih vržejo tudi pijanega Božička, Nas X pa naj bi hitro prevzel njegovo vlogo dobrega moža. Nato se v kadru pojavi Michael J. Fox, ki pod velikim kavbojskim pokrivalom glasbeniku svetuje: ''Karkoli boš naredil, samo ne pojdi v leto 2020!''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Napovednik za videospot se je pred kratkim odvrtel med tekmo ameriškega nogometa med ekipama New Orleans Saints ter Tampa Bay Buccaneers. Velika napoved je razkrila tudi datum premiere, ki se bo zgodila 13. novembra 2020.

Koronavirus pasica november
Koronavirus pasica november FOTO:
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.