Tuja scena

Mila Kunis najbolj živčne trenutke kariere doživela na snemanju s soprogom

Ljubljana, 29. 09. 2022 09.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Mila Kunis in Ashton Kutcher sta se se nedavno vrnila na lokacijo snemanja serije Oh, ta 70-ta, kjer sta se v najstniških letih kot soigralca tudi spoznala. V studio, kjer so snemali prvotno serijo, se je zakonski par vrnil z namenom snemanja nadaljevanja serije, ki ju je pred leti izstrelila med zvezde.

Mila Kunis in Ashton Kutcher sta prvič stopila pred kamere, odkar sta par tudi zasebno. Odzvala sta se povabilu na snemanje nadaljevanja priljubljene najstniške serije. That 90's Show  so poimenovali nadaljevanje prvotne serije Oh, ta 70-ta, katere del ekipe sta tudi zakonca. Kljub temu da sta takrat več let sodelovala skupaj in se tudi prvič poljubila pred kamerami, pa je tokrat 39-letna igralka opisala občutke na snemanju kot najbolj živčne trenutke kariere.

Mila Kunis in Ashton Kutcher se dobro ujameta pred in za kamerami.
Mila Kunis in Ashton Kutcher se dobro ujameta pred in za kamerami. FOTO: Profimedia

"Biti poročen je eno, biti na kraju, kjer sva se spoznala – in je videti enako – pa je bilo čudno," opisuje svojo vrnitev na snemanje v družbi svojega moža. "Vstopila sva na sceno in bila sem: "Oh, to je čudno!" In bilo je čudno."

Igralca, ki sta se poročila leta 2015, nista dolgo razmišljala, ali bi se vrnila v serijo. "Razmišljala sva, da sva v trenutnem položaju prav zaradi te serije in zato sva to naredila," je po enotedenskem snemanju, kjer so se "v resnici prav zabavali", povedal Ashton, ki je ponovno upodobil navihanega Michaela Kelsa. 

Mila Kunis in Ashton Kutcher prosti čas aktivno preživljata z otrokoma.
Mila Kunis in Ashton Kutcher prosti čas aktivno preživljata z otrokoma. FOTO: Profimedia

Od snemanja prvotne serije zvezdnika nista nikoli več snemala skupaj in igralka pravi, da je svojega dragega na snemanju tokrat videla v popolnoma drugi luči. "Gledala sem ga med prizorom ali med vajo in si rekla: "O moj bog, tak si, ko igraš."" 

Ashton je večkrat navdušil v romantičnih komedijah, v prihodnjem letu pa si ga bomo lahko po daljšem obdobju znova ogledali v novi filmski romanci. Z Reese Whiterspoon sta namreč zaigrala v Your Place or Mine, ki v kinematografe prihaja v času valentinovega prihodnje leto.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

devlon
29. 09. 2022 13.20
+2
Pred kamero mela ful tremo, v spalnici pa bla cist sproscena
Bonsa
30. 09. 2022 12.05
Ti za razliko od nje nikoli ne boš vedel kako je to.