Miley Cyrus in Cody Simpson iz zavetišča rešila pasjega mladiča

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.Pi.
KOMENTARJI
2
Med zvezdnike, ki pozivajo k skrbi za zapuščene živali, spadata tudi zaljubljenca Miley Cyrus in Cody Simpson. V svoj dom sta namreč sprejela pasjega mladička, Miley pa je opozorila, da v času pandemije koronavirusa zavetišča pokajo po šivih.

Glasbenikoma Miley Cyrus in Codyju Simpsonu bo čas v samoizolaciji od zdaj naprej krajšal še en hišni ljubljenček. Iz zavetišča sta v varen objem doma sprejela mešančka in ga poimenovala Bo Cyrus. Veselo novico je avstralski pevec z "družinsko" fotografijo naznanil na Instagramu, kjer je psička predstavil kot "Fantek Bo".

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Mladiček pa svojemu novemu lastniku dela družbo tudi med pisanjem pesmi, saj ga je na svoji Instagramovi zgodbi objavil fotografiranega poleg kitare in zapisal: "Prikupen sinček."

Mladiček Codyju dela družbo tudi med pisanjem pesmi.
Mladiček Codyju dela družbo tudi med pisanjem pesmi.FOTO: Instagram story

Mladička sta zvezdnika vzela iz zavetišča, kjer je Miley posvojila že kar nekaj svojih ljubljenčkov. V svojem šovu Bright Minded, ki ga zadnjih nekaj dni objavlja na Instagramu, je pojasnila, da je novega člana poimenovala po svojem očetu Billyju Rayju Cyrusu, ki se ga je v srednji šoli prijel vzdevek Bo.

PREBERI ŠE
Miley Cyrus spregovorila o odločitvi, da ne hodi več v cerkev

Ob tem je še opozorila, da je izbruh koronavirusa prizadel tudi živali, saj jih je zdaj še več obtičalo v zavetiščih. Tako kot Cyrusova in Simpson je tudi nekaj drugih zvezdnikov med pandemijo posvojilo pse. Med njimi je Selena Gomez, ki je pred kratkim na svojem Instagramu predstavila svojo novo psičko Daisy, ki jo je sicer posvojila le za ta krizni čas, ko zavetišča prejemajo precej manj finančne podpore in so številne živali ostale brez doma.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke