Tuja scena

Miley Cyrus ni vedela, da se je Noah videvala z maminim možem

Los Angeles, 05. 03. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vse odkar se Noah Cyrus ni pojavila na mamini poroki z Dominicom Purcellom, je jasno, da so odnosi v družini Cyrus veliko slabši, kot je videti na prvi pogled. Več kot očitno obstajata mamina in očetova stran, kar je posledično močno razdelilo tudi otroke. Pred dnevi so tuji mediji izbrskali celo novico, da sta se Noah in Tish ogreli za istega moškega. Kako se je na to odzvala najbolj slavna članica družine?

Tish in  Cyrus, mama in hči, ki stojita na nasprotnih bregovih. Da v njunem odnosu ni vse najbolje oziroma bolje rečeno, da odnosa med njima sploh ni, se je pokazalo že na poroki slavne mame z novim izbrancem Dominicom Purcellom. Pred dnevi pa se je po tujih medijih razširila tudi novica, zakaj sta v sporu.  

Noah Cyrus in Miley Cyrus se ne razumeta več tako dobro, kot sta se včasih.
Noah Cyrus in Miley Cyrus se ne razumeta več tako dobro, kot sta se včasih. FOTO: Profimedia

Mama in hči sta se ogreli za istega moškega, igralca, ki je zdaj celo poročen s starejšo od njiju. Za ljubezensko dramo pa očitno ni vedelo veliko ljudi, saj naj bi tudi najslavnejša članica družine Miley za to izvedela prek medijev. "Miley ni imela pojma o drami z Dominicom," je za revijo People po tem, ko se je razvedelo za to, da je mama hčeri speljala fanta, komentiral vir blizu pevke.  

Znano je sicer, da se Miley in Noah ne razumeta najbolje, zato ni presenetljivo, da za novico zvezdnica ni vedela. "Ko je izvedela, je priznala, da je to čudna situacija, a ima rada svojo mamo in si želi, da je srečna," je še zatrdil vir. Spora med mamo in hčerjo ali pa med sestrama pa dejstvo, da določene stvari izvedo šele iz medijev, vsekakor ne bo rešilo.  

Miley, Tish in Noah leta 2017, ko zamere med mamo in hčerama še ni bilo
Miley, Tish in Noah leta 2017, ko zamere med mamo in hčerama še ni bilo FOTO: Profimedia

24-letna pevka naj bi se po zatrjevanju virov videvala s 30 let starejšim zvezdnikom serije Beg iz zapora. Bila naj bi prijatelja, ki sta se dobivala za spolne aktivnosti, so še trdili viri, nato pa naj bi Tish svoje hčeri speljala fanta. "Nehala sta se dobivati, šele nato je Tish začela zmenkovati z njim," trdijo poznavalci, a Noah je svoji mami očitno vseeno zamerila. Ali je bil to glavni razlog, da se ni udeležila njune poroke, ni povsem jasno, saj naj bi se že takoj po ločitvi staršev bolje razumela z očetom Billyjem Rayjem Cyrusom kot z mamo.  

Po poročanju tujih medijev pa drugi viri trdijo, da je 56-letna Tish vedela za romanco svoje hčere, a ji ni nikoli dala priložnosti, da bi ji razložila svoja čustva. Prav tako ji ni povedala za to, da se je začela dobivati z igralcem, kar ji je Noah še posebej zamerila. Nekateri mediji so med drugim poročali, da njena romanca z Dominicom še ni bila zaključena, ko se je med njiju vmešala mama. Več kot očitno so tudi viri, ki poročajo medijem, na dveh bregovih tako kot slavna družina. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik1888402
11. 03. 2024 11.18
Meni ni jasno kdo je koga ..
osservatore
05. 03. 2024 15.44
Kdo in kdaj je tle nastavljal in kdo in kdaj vtikal?
mijam75
05. 03. 2024 12.20
+1
Vsak ima v svoji familiji kaj za popravit, zakaj bi se ukvarjali z drugimi....
bohinj je zakon
05. 03. 2024 11.26
+1
Gledale našo nadaljevanko "Skrito v raju", kjer se "mečkajo" vsak z vsakim.............pa odločile, da one tudi probajo.
Elektrooligarh Taubi
05. 03. 2024 09.40
+4
ma vse tri naj jih nategne da bo mir....koga briga.....raje povejte kdaj bodo zdravniki kaj začeli delat ker zavarovanje vseeno plačujemo ne glede na to da ta banda že dva meseca nič ne delajo
anabanana
05. 03. 2024 09.36
+2
🤣😅😂 koga zanimajo spori v familiji🤮
Limona2021
05. 03. 2024 08.47
+4
Ajd da bi bil ta Dominic vreden greha pa bi človek rekel, ok recimo, da razumem. Ampak model je hm povprćnež, k mal vleče na steroide, pa dvomi, da ravno veliko bere. In da se greš za tole kregat.... omg
Amor Fati
05. 03. 2024 09.04
+3
Sej ne da ga branim, ampak znano je da da Dominic ogromno svoji skupnosti. Nekaj podobnega kot Jeremy Renner. Ne obsojaj na prvi pogled. Vsi ga imajo radi z razlogom. Pa ni nek multi-milijonar.
gongash
05. 03. 2024 08.43
+1
To je k u unih filmih tipa joj ne zatanila sem se.
nebel
05. 03. 2024 08.24
+6
Jerry Springer show.