Tuja scena

Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi skrivaj stopila pred oltar

Los Angeles, 24. 05. 2024 21.44 | Posodobljeno pred 31 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralca Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi sta skrivaj stopila pred oltar. 20-letna zvezdnica serije Stranger Things in 22-letni sin pevca Jona Bon Jovija sta se po poročanju ameriških tabloidov poročila pred tednom dni, med povabljenci pa so bili starši obeh mladoporičencev. Poroka naj bi bila intimna, saj sta si zvezdnika poročne zaobljube izmenjala pred manjšim krogom ljudi.

Čeprav sta bila Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi pri načrtovanju poroke zelo odkrita, pa sta si poročne zaobljube izmenjala v strogi tajnosti pred družino, je prvi poročal The Sun. "Bila je zelo skromna in romatična poroka, na kateri sta si izmenjala zaobljube, prisotni pa so bili le člani najožje družine," je povedal vir blizu para, ki so ga začeli povezovati junija 2021, ko je Bongiovi na družbenem omrežju delil njuno skupno fotografijo.

Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi
Millie Bobby Brown in Jake Bongiovi FOTO: AP

Par so prvič v javnosti skupaj opazili še istega meseca, ko sta se po New Yorku sprehajala z roko v roki, nato pa sta večkrat skupaj stopila na rdečo preprogo. Zaročila sta se aprila 2023, novico o zaroki pa delila na družbenem omrežju. Kljub temu, da so mnogi izrazili pomisleke glede njune starosti, pa ju je pri načrtovanju skupne življenjske poti podprl manekenov slavni oče.

"Menim, da starost ni pomembna. Če najdeš pravega partnerja in skupaj z njim odraščaš, je to modra odločitev. Vsi moji otroci so našli partnetje, s katerimi se lahko skupaj starajo in nama so všeč. Millie je čudovita," je o takrat še bodoči snahi povedal 62-letni rocker.

20-letnica je v preteklih mesecih z javnostjo delila več podrobnosti o načrtovanju poroke, avgusta 2023 pa je dejala, da je to zelo vznemirljiv čas v njenem življenju. Razkrila je tudi, da bo partnerjev oče na poroki v vlogi očeta in ne zabavljača, zato ne bo nastopal.  

Zvezdničin soigralec Mathew Modine pa je marca razkril, da bo on tisti, ki bo par poročil: "Imam licenco, da lahko poročam ljudi, Millie in Jake pa sta dejala, da bi bilo to čudovito. Napisal sem poročne zaobljube, ki so jima bile všeč. Lepo je, ko lahko v zakonu združiš dva človeka," je takrat povedal 65-letnik. Zvezdnika novice o poroki še nista potrdila.  

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kucel
25. 05. 2024 09.54
+1
Še dobro, da objavljajo takšne čkanke, da inamo kaj brati.
spermi?
25. 05. 2024 08.49
+0
Za štirinajst dni .
anabanana
25. 05. 2024 08.29
+0
Innnnnnnnnn❓