Tuja scena

Mindy Kaling februarja tretjič postala mama

Los Angeles, 25. 06. 2024 07.00 | Posodobljeno pred 24 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mindy Kaling je s sledilci na Instagramu delila, da je februarja tretjič postala mama. Igralka je povila deklico Anne, svoje tri otroke pa označila za čisto srečo v življenju. S sledilci je delila tudi tri fotoutrinke, enega iz porodnišnice, enega, na katerem je pokazala svoj nosečniški trebušček, ter družinsko fotografijo svojih treh potomcev.

Mindy Kaling je razkrila skrivnost. Zvezdnica je sledilcem na Instagramu zaupala, da je že februarja tretjič postala mama, svojo družino pa povečala za hčerkico Anne

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ona je najboljše darilo za rojstni dan, ki sem si ga lahko zamislila. Ko so stvari težke, kadar koli zavijem v cinizem, so moji trije otroci tako velik opomin na čisto veselje v mojem življenju. Tako srečna sem, da živim v času, ko lahko to naredim sama," je še zapisala igralka, ki javno nikoli ni razkrila identitete očeta svojih otrok.

Poleg Anne je zvezdnica mama šestletni hčerki Katherine in triletnemu sinu Spencerju. Tudi rojstev prvih dveh otrok zvezdnica ni razkrila takoj, temveč je z novico nekaj časa počakala.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kinimod
25. 06. 2024 10.07
-2
Hčerko, kaj je zdaj to ? Precej Hitro so določili spol .
SEJBOBOL
25. 06. 2024 09.08
+3
A o naši sosedi k je rodila 4ga ne bote pisali ???
AlexReal
25. 06. 2024 08.59
+7