Tuja scena

Mlada Anne Hathaway se je na avdiciji poljubljala z desetimi fanti

Los Angeles, 24. 04. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Anne Hathaway se spominja, da se je morala v 2000. med groznimi testi tega, koliko kemije imajo igralci med sabo, poljubljati z desetimi različnimi mladeniči. Zvezdnica se je zavedala, kako zamenljiva je bila in v kakšni meri je bilo potrebno upoštevati želje nadrejenih. Igralka pa krivde na prepisuje nikomur, saj meni, da so bili takrat drugi časi, kjer so se takšne stvari zdele sprejemljive. Igralka se trenutno pripravlja na izid novega filma, v katerem bo v glavni vlogi zaigrala ob boku kar nekaj let mlajšega soigralca Nicholasa Galitzina. Film je požel veliko zanimanja, a tudi kritik, v bran je ekipi stopila celo legendarna igralka Whoopi Goldberg.

Igralka Anne Hathaway se spominja groznega testa 'kemije med igralci' v zgodnjih 2000. letih, pri katerem se je morala poljubljati z desetimi različnimi potencialnimi soigralci. V novem intervjuju za revijo V  je oskarjevka razmišljala o svojih zgodnjih dneh v filmski industriji in o tem, kako je bilo treba sodelovati pri vprašljivih praksah, če je želela delati. "V 2000. – in to se mi je res zgodilo – je veljalo za normalno, da so igralca prosili, naj se poljublja z drugimi igralci, da bi preizkusili kemijo med njimi, kar je pravzaprav najslabši način za to," je dejala 41-letnica. "Rekli so mi, da prihaja 10 fantov in da sem izbrana. Vprašali so me, ali nisem navdušena, da se bom poljubljala z vsemi. In pomislila sem, kaj je narobe z mano, ker nisem bila navdušena. To se mi je slišalo nagnusno," se je spominjala.

Anne Hathaway in Nicholas Galitzine
Anne Hathaway in Nicholas Galitzine FOTO: Profimedia

Zvezdnica je dejala, da se je strašno zavedala, kako enostavno je bilo izgubiti vse, če so te označili za težavno kljub mladosti."Zato sem se samo pretvarjala, da sem navdušena, in nadaljevala," je dodala. Zvezda Princeskinih dnevnikov ni navedla nobenega filma po imenu, je pa opozorila, da je takrat to tako delovalo."To ni bila igra moči, nihče ni hotel biti grozen ali me prizadeti," je dejala."Takrat je bil zelo drugačen čas, zdaj pa znamo bolje."

Igralca med snemanjem novega filma.
Igralca med snemanjem novega filma. FOTO: Profimedia

Anne sedaj producira nov film The Idea of You, v katerem igra tudi glavno vlogo. V filmu upodablja 40-letno mamo samohranilko, ki se zaljubi v precej mlajšega pevca. Vendar pa ji ni bilo treba poljubljati skupine 20-letnih moških, da bi našla svojega popolnega soigralca. Namesto, da bi si izmenjavala slino, je igralka prosila vsakega igralca na avdiciji, naj zapoje pesem, za katero je menila, da bi bila likom všeč."Sedela sem na stolu, kot da sva prišla z večerje ali sprehoda ali česa podobnega, pritisnila sva na play in začela skupaj plesati."

Končno vlogo je dobil Nicholas Galitzine, potem ko je izbral pesem skupine The Alabama Shakes, ki je vsestransko Anne takoj spravila na noge in je zaplesala."Spoznali smo številne mlade moške, vendar se spomnim, da sem se smejala, ko je vstopil Nick, ker je bil tako smešno popoln za vlogo," se je spominjala."Mislila sem si, on je to, kar iščemo."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Napovednik za prihajajoči film, ki temelji na knjižni uspešnici Robinne Lee, je izšel prejšnji mesec in je hitro postal vroča tema pogovorov. Medtem ko je nekatere gledalce zmotila 14-letna razlika v starosti lažnega para, so bili drugi, vključno z Whoopi Goldberg, navdušeni. V epizodi pogovorne oddaje The View je voditeljica poklicala ljudi, ki so lik zvezdnice označili za gnusen, in trdila, da zgodba ni nič novega, saj pogosto vidimo moške, ki hodijo z veliko mlajšimi ženskami. "V čem je problem?! Če ne želite videti filma, ne glejte filma! Nehajte težiti zaradi tega!" je bila ostra slavna igralka.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

proofreader
24. 04. 2024 08.50
+0
10 fantov pa bo v intervjujih hvalilo tisti dan, ko so se lahko poljubljala z njo.
proofreader
24. 04. 2024 08.49
+0
Ji je pač poljubljanje nagnusno. Njena stvar.