Tuja scena

Modna usklajenost na rdeči preprogi podelitve nagrad kritikov

Los Angeles, 15. 01. 2024 08.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdniki so se ponovno sprehodili po rdeči preprogi, tokrat so se udeležili podelitve nagrad Critics Choice Awards 2024. Z modnimi odločitvami so bili nekateri zelo usklajeni. Prevladovale so rdeče, črne in bele toalete, nekaj posameznikov pa si je drznilo biti tudi v barvah. Med moškimi je najbolj izstopal igralec Colman Domingo, pri ženskah pa je v oči padla usklajenost treh zvezdnic, in sicer Emily Blunt, Due Lipa in Margot Robbie.

Rdeča barva in cvetje. Tako bi lahko opisali modno usklajenost treh zvezdnic, ki so se udeležile podelitve nagrad Critics Choice Awards 2024. Igralka Emily Blunt, glasbenica Dua Lipa in igralka Margot Robbie so se namreč odločile za zelo podobne toalete, medtem ko so igralke Carey Mulligan, Reese Witherspoon s hčerko in Emma Stone posegle po črni klasiki.

Na rdeči preprogi ni manjkalo niti črno-bele klasike. Za to so poskrbele igralka Sandra Oh, glasbenica Billie Eilish in režiserka Greta Gerwig, ki so posegle po svetlih tonih. Za drznejše kreacije sta se odločili igralki Rosamund Pike in Lily Gladstone, ki sta se odeli v modro, medtem ko je voditeljica Chelsea Handle sijala v rumeni. 

Glasbenik in igralec Lenny Kravitz ter igralca Colman Domingo in Kieran Culkin pa so klasične moške obleke zamenjali z drznejšimi odločitvami in dokazali, da imajo tudi moški širok spekter izbire, ko pride do oprave za rdečo preprogo.

Številni zvezdniki so na dogodek prišli s svojo boljšo polovico. V usklajenih opravah so na rdeči preprogi med drugim blesteli Ryan Piers Williams in America Ferrera, Harrison Ford in Calista Flockhart ter Jon Hamm in Anna Osceo. Prav legendarni Harrison Ford je bil na dogodku tudi nagrajen z nagrado kritikov za karierne dosežke.

Ryan Piers Williams in America Ferrera, Harrison Ford in Calista Flockhart, Jon Hamm in Anna Osceo
Ryan Piers Williams in America Ferrera, Harrison Ford in Calista Flockhart, Jon Hamm in Anna Osceo FOTO: AP

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.