Tuja scena

Modrica na očesu: Včasih ljubezen boli

Los Angeles, 14. 01. 2020 10.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Švedski igralec Joel Kinnaman, ki ga trenutno lahko spremljamo v kritiško cenjeni seriji Umor na BRIO, se je na Instagramu pošalil iz svojega prijatelja, ki mu je zadal modrico na očesu. Prijatelj mu je na zbadanje že odgovoril.

Joel Kinnaman, ki je svoj igralski preboj v Ameriki doživel s filmom Dekle z zmajskim tatujem, je navdušenec nad brazilskim jiu-jitsujem, z borilno veščino se je srečal leta 2018, ko je snemal znanstvenofantastično serijo Altered Carbon. "Brazilski jiu-jitsu je nekaj, kar je dobesedno zasvajajoče. Če tri ali štiri dni ne treniram, mi začne nagajati um," je dejal v intervjuju za Men's Journal.

Kot pri vsakem kontaktnem športu pa obstaja nevarnost, da ti nasprotnik zada poškodbe. Točno to se je zgodilo tudi zvezdniku, kajti med bojem ga je nasprotnik zadel v predel očesa in mu za spomin pustil podplutbo. Igralec je tako na Instagramu objavil fotografijo modrice in zraven napisal: "Kaiwi Lyman, hvala za darilo. Brez skrbi, v mislih imam darilo tudi zate."

Seveda se je igralec šalil, kasneje je v Instagramovi zgodbi dejal še, da zdaj filmsko ličenje zaradi modrice traja dlje. Oglasil se je tudi Kaiwi, s katerim sta dobra prijatelja, in zapisal, da ljubezen boli: "Včasih ljubezen boli. Iz tvojih besed pa sem razbral, da mi boš naredil zdrav sendvič?"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Iz intervjuja je jasno, da to ni prvi primer, ko je bil deležen poškodbe ali poraza: "Seveda imam dobre dni, ali pa misliš, da ga imaš, nato pa imaš borbo s 65-letnim moškim, ki ima črni pas in te zloži kot papirno sponko."

Kinnaman je debitiral v švedski kriminalki Hitri zaslužek, za vlogo v filmu je leta 2011 dobil švedsko različico oskarja, nagrado guldbagge. Nastopil je še v filmih, kot so The Darkest Hour, ameriški različici Dekleta z zmajskim tatujem, Safe House, Lola Versus Knight of Cups, Child 44, Run All Night, RoboCop in Odred odpisanih. Že kmalu po prihodu v Hollywood je dobil tudi glavno moško vlogo v seriji Umor, ki jo lahko spremljate na BRIO.

Drugo sezono lahko spremljate na BRIO vsak dan od ponedeljka do petka zvečer.
Drugo sezono lahko spremljate na BRIO vsak dan od ponedeljka do petka zvečer. FOTO: BRIO

SORODNI ČLANKI

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Militos
14. 01. 2020 10.51
+5
Kdo je ta zdaj?