Tuja scena

Monaška princesa Charlene po več mesecih končno z družino

Monako, 08. 11. 2021 20.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Monaška princesa Charlene se je po več mesecih odsotnosti končno vrnila v Monako, kjer se je po srečala s člani svoje družine, princem Albertom in njunima dvojčkoma, 6-letnim princem Jacquesom in princeso Gabriello. Monaška palača je nekaj fotografij družinskega snidenja delila tudi z javnostjo.

Monaška princesa Charlene se je po več mesecih odsotnosti vrnila v Monako.
Monaška princesa Charlene se je po več mesecih odsotnosti vrnila v Monako. FOTO: Profimedia

Monaška knežja palača je na svoji uradni strani na Facebooku delila fotografije princese Charlene, ki se je vrnila v družinsko rezidenco. 43-letnica je ob prihodu domov nosila rjavo pleteno obleko, svoj videz pa je dopolnila s črnim plaščem in ujemajočimi se škornji. Na obrazu je nosila obrazno zaščitno masko, ki je ni snela za družinsko fotografiranje z možem in otrokoma, ki pa sta bila oblečena v šolsko uniformo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot kaže, pa ima družinica tudi novega člana – hišnega ljubljenčka, psička, pasme vižla. Fotografi so princeso s kužkom ujeli že na letališču v Nici, ko je v ponedeljek zjutraj zapuščala letalo. Naj ob tem omenimo, da je princesa nedavno razkrila, da je njena ljubljena psička Angel tragično umrla, potem ko jo je prejšnji mesec zbil avto.

Knežja palača je na Facebooku zapisala, da je bilo družino srečanje "polno veselja in čustev".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Charlene je bila nazadnje fotografirana s svojo družino v Južni Afriki avgusta, ko je na svojem profilu na Instagramu delila nekaj prisrčnih družinskih fotografij.

"Zelo sem navdušena, da je moja družina spet z menoj," je takrat pospremila svojo objavo in med drugim simpatično priznala, da si je njena hčerka Gabriella poskušala kar sama urediti pričesko in da je mamica končni rezultat poskušala po svojih najboljših močeh popraviti. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Med okrevanjem po operaciji v Južni Afriki je princesa julija zamudila deseto obletnico poroke z Albertom, palača pa je v spomin na mejnik objavila serijo videoposnetkov, ki dokumentirajo njun zakon.

Charlene je zadnjih šest mesecev preživela v Južni Afriki po okužbi ušesa, nosu in grla, v tem času pa je bila operirana. Nazadnje so jo v javnosti v Monaku fotografirali januarja, vendar je princ Albert za revijo People razkril, da upa, da bo lahko z ženo odpotoval v Dubaj v okviru načrtovanega kraljevega obiska, in sicer načrtujeta obisk svetovne razstave Expo v Dubaju 13. novembra. 19. novembra Monako namreč praznuje dan državnosti, letošnje slovesnosti pa naj bi se udeležila tudi princ Albert in princesa Charlene.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.