Tuja scena

Monaški princ Albert: Družinske spore moramo reševati za štirimi stenami

London, 26. 03. 2021 18.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Monaški princ Albert je v televizijskem intervjuju priznal, da ga je nastop Meghan in princa Harryja pri Oprah 'zmotil'. Albert je dejal, da bi kraljevi par zadeve, ki se tičejo življenja v kraljevi družini, moral reševati v krogu družine in za zaprtimi vrati palače. Da sta zasebne težave želela reševati na nacionalni televiziji, se mu ne zdi pravi način.

Po intervjuju vojvodinje Meghan Markle in princa Harryja pri znani voditeljici pogovornih oddaj Oprah se odzivi še vedno kar vrstijo. Čeprav je od predvajanja intervjuja pretekel skorajda že mesec dni, se je tokrat oglasil še monaški princ Albert II. 63-letni Albert je dejal: "Težko se je postaviti v čevlje nekoga drugega. Lahko razumem pritisk, pod kakršnim sta se znašla Harry in Meghan, kljub temu pa menim, da se nezadovoljstvo v takem položaju ne rešuje na ta način. Družinske zadeve se morajo reševati za štirimi stenami."

Princ Albert II s princeso Charlene
Princ Albert II s princeso Charlene FOTO: AP

Princ Albert, ki je velik zagovornik zdravega okolja, je Meghan in Harryju zaželel vse najboljše na njuni novi poti. "Svet zunaj grajskih zidov je težek in zahteven, upam, da bo znal Harry sprejemati prave odločitve," je komentiral monaški princ Albert.

Meghan in Harry sta z nastopom v ekskluzivnem televizijskem intervjuju pri znameniti Oprah Winfrey dvignila veliko prahu. Monarhijo in kraljevo družino sta obtožila rasizma, Meghan pa je priznala, da je med nosečnostjo in življenjem v palači razmišljala celo o samopoškodovanju. Dejala je tudi, da sta se s princem poročila že pred uradno kraljevo poroko, ki je bila maja leta 2018. A prav ta izjava postavlja Meghan na laž, saj je angleška cerkev sporočila, da poroka, kot jo je opisala vojvodinja, ni po pravilih cerkve.  

Koronavirus pasica nova


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Firnk
26. 03. 2021 19.22
-2
za štirimi stenami ja baba tih bod
Quatflow
26. 03. 2021 19.06
+3
Ta Meghan je narcisoidka, ki je sebi podredila princa. Ena laznjivo prijazna farsa.
BepaJoseph
26. 03. 2021 18.48
+2
Takemu smo včasih rekli pokrita rihta... Na vsake par mesecev se pojavi kakšna mama ,ki ga preganja za očetovstvo, on pa je tiho in ženske šele na sodišču dosežejo priznanje očetovstva...In on bo nekaj pametoval... Zakaj se pa ta njegova limona od žene že vsa leta tako žalostno drži? Verjetno,ker tudi za štirimi stenami nista razčistila problemov...