Tuja scena

Monaški princ Albert o ženi: Zelo je razburjena zaradi tega, kar se piše

Monako, 28. 03. 2024 14.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Monaški princ Albert je v novem intervjuju ob svojem 66. rojstnem dnevu povedal, da ga njegova družina in javnost podpirata, po tem, ko ga je nekdanji računovodja obtožil finančnih nepravilnosti. Je pa priznal, da je njegova soproga, princesa Charlene, zaradi vsega zelo razburjena.

66-letni monaški princ Albert je nedavno spregovoril za Paris Match, kjer je dva meseca po tem, ko je računovodja Claude Palmero razkril, da je osebna poraba Charlene poskočila na več kot milijon evrov na leto, dejal, da ga družina in javnost še vedno podpirata, a ob tem priznal, da je žena zelo razburjena, saj jo govorice zelo prizadenejo.

Monaški princ Albert in žena Charlene se že več let soočata z govoricami, da v njunem zakonu škripa.
Monaški princ Albert in žena Charlene se že več let soočata z govoricami, da v njunem zakonu škripa. FOTO: AP

"Charlene je bila zelo razburjena in žalostna zaradi nekaterih stvari, ki so prišle v javnost. Drug drugega sva podpirala. Vrnila se je k številnim svojim dejavnostim, prevzela več javnih obveznosti, na splošno veselje vseh," je povedal in tako spomnil tudi na princesine težave z duševnim zdravjem, s katerimi se je soočala dlje časa.

Dokumenti, ki so pricurljali v javnost, kraljevo družino obtožujejo tudi zaposlovanja nezakonitih priseljencev. 67-letni Palmero je bil več kot dve desetletji zadolžen za finance kraljeve družine, a je julija odstopil.

Princeso Charlene imenujejo 'najbolj žalostna princesa na svetu', saj se v javnosti skoraj nikoli ne smeji. Za njen zakon z Albertom so pogosto govorili, da je v krizi, a se par še vedno skupaj pojavlja v javnosti. Princesa se je v javnosti po večmesečni odsotnosti, ko je bila na počitnicah v domači Južni Afriki in nato na zdravljenju zaradi fizične in psihične utrujenosti na eni od švicarskih klinik, vrnila aprila 2022.  

46-letnica je mesec dni po vrnitvi v Monako obiskala Teden mode v Monte Carlu, kjer je prvič spregovorila o njeni leto dni dolgi bitki s slabim zdravstvenim stanjem in duševnimi težavami. Princesa je priznala, da je bil boj dolg, težek in boleč. "Ko sem se vrnila v kneževino, sem vso svojo energijo posvetila svojim otrokom, možu in svojemu zdravju. Oni so moja prioriteta," je dejala. "Še vedno sem krhka, zato nočem hiteti. Bila je dolga, boleča in težka pot. Danes se počutim bolj mirno," je takrat še dodala.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

osservatore
29. 03. 2024 11.50
Princesa se je v javnosti po večmesečni odsotnosti, ko je bila na počitnicah v domači Južni Afriki in nato na zdravljenju zaradi fizične in psihične utrujenosti na eni od švicarskih klinik, vrnila aprila 2022. Pa hebote od česa je ženska tako hudo utrujena???? Naj se prime nekega dela!
Zanesenjak
28. 03. 2024 21.07
+1
Sem mislil, da več porabi
Petur
28. 03. 2024 18.28
se ve da je razburjena,če je pa kaj spravil v žep da ji ni povedal...