Tuja scena

Monica Bellucci o Timu Burtonu: Ljubim ga

London, 30. 06. 2023 16.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Februarja je odjeknila novica, da ima Hollywood nov, precej nepričakovan par. Italijanska igralka Monica Bellucci je namreč našla srečo v ljubezni s priznanim ameriškim režiserjem Timom Burtonom. Zvezdnica je sedaj prvič spregovorila o njuni zvezi.

Monica Bellucci je prvič javno spregovorila o zvezi z režiserjem Timom Burtonom. "Kaj lahko rečem, predvsem sem vesela, da sem ga spoznala," je dejala v intervjuju za francosko izdajo revije Elle. "To je eno izmed tistih srečanj, ki se v življenju zgodijo redko ... Človeka poznam, ljubim ga, sedaj pa bom spoznala režiserja, začela se bo nova pustolovščina. Imam veliko spoštovanje do Tima Burtona, ljubim ga" je iskreno priznala.

Monica Bellucci in Tim Burton
Monica Bellucci in Tim Burton FOTO: Profimedia

Zvezdniški par je trenutno v Londonu, kjer snema fantastično komedijo. "Všeč mi je sanjski svet, kjer so pošasti prijazne, kjer lahko spremenimo svoje temne strani v nekaj svetlega, prizanesljivega," je povedala o novem projektu. "Filmi Tima Burtona veliko govorijo o tem."

O zvezi med 58-letno italijansko igralko in 64-letnim ameriškim režiserjem je prva poročala francoska revija Paris Match. Skupaj naj bi bila od oktobra lani, ko sta se srečala na filmskem festivalu v Lyonu, kjer je Monica kot častna gostja festivala Timu podelila nagrado za življenjsko delo. Kmalu zatem, ko je odjeknila novica, da se Belluccijeva in Burton sestajata, so v javnost prišle tudi prve fotografije para. Paparaci so ju ujeli med romantičnim sprehodom po Madridu, kjer sta se držala za roke in se poljubila.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
01. 07. 2023 13.09
Dobro tole razumem, da je s Timom za spit kavo, sprehod pa pogovor. Kdo pa je moški s katerim se videva?
Amor Fati
30. 06. 2023 18.58
+0
Zgodile so se ze bolj čudne stvari. Ne smemo pozabiti da je to Hollywood. V eni točki je Charlize Theron, najbolj privlačna zenska na svetu tistega trenutka, hodila z enim drugim igralcem, ki je bil milo rečeno, Debeluh. Mislim, da je šlo o nekem igralcu, ki je bil del neke humoristične nanizanke, ki je bila tisti čas najbolj priljubljena. Ko so jo pa vprašali zakaj on in zakaj ne nek drug igralec, zakaj ravno debeluh in zakaj ne nek zrebec, jim je pa odgovorila s preprostimi besedami, da se je ko ga je spoznala vanj preprosto zaljubila. Mi sploh ne vemo kako tezko je verjetno najti pravo ljubezen znotraj Hollywooda. Morda se pa tedva res ljubita tako kot pravita da se. Oba sta ze v letih. Morda sta imela oba dovolj iskanja ljubezni, pa sta se vendarle našla.
devlon
30. 06. 2023 18.48
+3
Oba sta stara, zakaj pa ne
anabanana
30. 06. 2023 17.22
+0
Bez komentara, ni kaj brisat😂
Delavec_Slo
30. 06. 2023 16.41
+3
Fajn zdaj se bo pa bencin pocenil