2°C

Mossimo Giannulli predčasno izpuščen iz zapora

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
0
Modni oblikovalec, soprog igralke Lori Loughlin, je zapor zapustil dva tedna prej, kot je bilo načrtovano. Zvezdniški par je bil vpleten v fakultetni škandal, pri katerem sta s podkupovanjem in prirejanjem dokumentacije skušala mesto na prestižni šoli zagotoviti njunima hčerama Isabelli in Olivii Jade.

Mossimo Giannullije bil izpuščen in zveznega zapora, 57-letnik pa se trenutno nahaja v ustanovi z imenom RRM Long Beach, ki se posveča nekdanjim zapornikom pred ponovnim vstopom nazaj v vse sfere javnega življenja potem, ko zaključijo s prestajanjem zaporne kazni.

Mossimo Giannulli in Lori Loughlin sta zaradi vpletenosti v škandal preživela mnogo ur na sodišču.
Mossimo Giannulli in Lori Loughlin sta zaradi vpletenosti v škandal preživela mnogo ur na sodišču.FOTO: AP

Giannulli bo tam v posebni enoti ostal do 17. aprila, vendar se bo tudi po tem datumu v pisarni, ki nadzoruje adaptacijo na življenje izven zapora, moral tudi večkrat oglasiti.

V tem prehodnem domu se bo modni oblikovalec zadrževal še naslednja dva tedna, čeprav mnogi menijo, da bo morda center zapustil takoj in na lastnem domu počakal, da minejo še zadnji dnevi njegove petmesečne zaporne kazni.

Mossimo Giannulli bo po petih mesecih kmalu znova na prostosti.
Mossimo Giannulli bo po petih mesecih kmalu znova na prostosti.FOTO: Profimedia

Mož igralke Lori Loughlin je za predčasen odhod iz zapora zaprosil že januarja, vendar sodnik njegovi prošnji ni ugodil. Zaradi pandemije je namreč preživel veliko časa v samici, kar je smatral kot dodatno kazen in je bil zato po njegovem mnenju upravičen do krajše zaporne kazni.

PREBERI ŠE
Mossimo Giannulli želi zaradi izrednih razmer predčasno zapustiti zapor

Zvezdniški par je bil obsojen avgusta. Maja sta se oba izrekla za kriva podkupovanja in ponarejanja dokumentacije z namenom, da mesto na univerzi Južne Kalifornije zagotovita hčerama Isabelli inOlivii Jade. Loughlinova je svojo mesečno zaporno kazen že prestala in bila izpuščena decembra, Giannulli pa bo moral plačati še denarno kazen in oddelati 250 ur družbeno koristnega dela.

Koronavirus pasica nova