Tuja scena

Na kakšen način bo igralec Simu Liu povezoval nagrade People's Choice?

Los Angeles, 18. 02. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Simu Liu, ki je to poletje zabaval v vlogi enega izmed Kenov v uspešnici Barbie, stopa v čevlje voditelja prireditve, na kateri bodo podeljene nagrade People's Choice. V intervjuju pred prireditvijo je razkril, na kakšen način bo prireditev povezoval in kako se ta razlikuje od ostalih. "Cilj je nasmejati ljudi," je med drugim dejal.

Igralec Simu Liu v čevlje voditelja ne stopa prvič. Igralec, ki bo letos povezoval podelitev nagrad People's Choice, je v preteklosti že povezoval razne gala dogodke, med drugim tudi 100. obletnico revije Time, kultno Saturday Night Live in kot gostujoči voditelj tudi pogovorno oddajo Jimmy Kimmel Live. V intervjuju pred prireditvijo je razkril, na kakšen način bo prireditev povezoval in kako se ta razlikuje od ostalih.

Na kakšen način bo igralec Simu Liu povezoval nagrade People's Choice?
Na kakšen način bo igralec Simu Liu povezoval nagrade People's Choice? FOTO: Profimedia

"Podelitev nagrad People's Choice je unikatna. To ni podelitev nagrad kakšne akademije, ki se je odločala za zaprtimi vrati. Tudi te so sicer pomembne, a to ni takšna prireditev. Nagrade People's Choice so vključujoče že po naravi." 

Igralec, ki poudarja, da je glavni cilj nasmejati občinstvo, je ob tem dodal, da so nagrade People's Choice pozitivne in praznične."To ne pomeni, da se ne bomo pošalili na račun nekoga, a naš cilj niso žaljive šale. Cilj je nasmejati ljudi."

Spomnimo, v ZDA bodo podelili nagrade People's Choice, zmagovalce v kar 45 kategorijah pa bodo določili ljudje in ne člani prestižnih akademij. Med številnimi nominiranci so ikone industrije, kot so Beyoncé, Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling, Bad Bunny, Olivia Rodrigo, Pedro Pascal in Jennifer Aniston. Med nominiranci sta tudi zaljubljenca Taylor Swift in Travis Kelce. Kelce je nominiran za športnika leta, medtem ko je Swiftova nominirana v petih kategorijah. Tudi uspešnica Barbie, v kateri igra Simu Liu, se lahko pohvali z nominacijami.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.