3°C

Na pogrebu Boba Sageta so se od igralca poslovili mnogi zvezdniki

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
8
Po petih dneh od smrti igralca in komika Boba Sageta so se na njegovem pogrebu zbrali mnogi zvezdniki, ki so se še zadnjič poslovili od prijatelja. Pokopan je na losangeleškem pokopališču, žalna slovesnost pa je potekala v ožjem krogu. 65-letnega zvezdnika so našli mrtvega v njegovi hotelski sobi na Floridi, en dan po večurnem nastopu.

Prijatelji in družinski člani so se še zadnjič poslovili od komika in igralca Boba Sageta, čigar smrt je pred dnevi pretresla Hollywood. Žalna slovesnost je potekala na pokopališču v Los Angelesu, udeležili pa so se je družinski člani in najbližji prijatelji, med katerimi so bili tudi mnogi zvezdniki. Prisotni so bili njegovi soigralci iz serije Polna hiša, John Stamos, Dave Coulier, Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Lori Loughlin ter dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen.

Bob Saget
Bob SagetFOTO: Profimedia

Ob Stamosovi ženi, Caitlin McHugh, so se pogreba udeležili še mož Loughlinove, Mossimo Giannulli, komik Jeff Ross, pevec John Mayer, voditelj Jimmy Kimmel, komik Dave Chappelle, komičarka Kathy Griffin in igralec Jonathan Silverman.

PREBERI ŠE
Umrl je Bob Saget, priljubljeni očka iz Polne hiše

Saget je umrl v svoji hotelski sobi v mestu Orlando na Floridi, kjer je nastopil v sklopu letošnje turneje. Večer pred smrtjo je imel večuren stand up nastop. Njegovo smrt je pozneje potrdil lokalni policijski šerif z objavo na Twitterju, obdukcija pa ni pokazala sumljive smrti ali zlorabe substanc.

Pogreb je potekal v ožjem krogu.
Pogreb je potekal v ožjem krogu.FOTO: Profimedia

Na novico so se na družbenih omrežjih kmalu odzvali številni zvezdniki, najbolj pa je prizadela njegove nekdanje soigralce in prijatelje. Cameron Bure je na Instagramu objavila več zapisov, v katerih je izrazila žalovanje, in skupnih fotografij. "Od dneva, ko sva se spoznala, sva bila globoko povezana. Stara sem bila deset let, ti pa mi nisi bil le kot oče – bil si eden mojih najboljših prijateljev. Take bolečine v življenju še nisem izkusila," je zapisala.

Ob Boba Sageta so se prišli poslovit tudi številni zvezdniki.
Ob Boba Sageta so se prišli poslovit tudi številni zvezdniki.FOTO: Profimedia

Odzval se je tudi Stamos, ki je na Twitterju zapisal: "Zlomljen sem. Sem v popolnem šoku. Nikoli več ne bom imel takega prijatelja, kot je bil on. Tako zelo te imam rad, Bobby." Pred pogrebno slovesnostjo pa je dejal: "Danes bo najtežji dan mojega življenja." Na Instagramu se mu je z galerijo fotografij poklonil tudi Culier, z daljšim zapisom pa še Jodie Sweetin, ki je v seriji Polna hiša odigrala njegovo hčer Stephanie. 

Saget je bil poročen z novinarko Kelly Rizzo, iz prejšnjega zakona s scenaristko Sheri Kramer pa ima tri hčere, 34-letno Aubrey, 32-letno Laro in 29-letno Jennifer.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.