Tuja scena

Na račun Glena Powella sta se pošalila kar lastna starša

Los Angeles, 17. 05. 2024 21.18 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vse bolj priljubljen igralec Glen Powell je zopet zbudil ogromno medijske pozornosti, po tem, ko sta se na njegov račun pošalila, kar lastna starša. Na premieri njegovega novega filma, sta v zrak držala dva plakata, na katera sta zapisala, da naj svet preneha s poskušanjem ustvarjanja zvezdnika iz njega, saj se to ne bo nikoli zgodilo.

Glen Powell je ostal kralj množične publicitete v Austinu v Teksasu, kjer so predvajali njegov novi film, Hit Man Richarda Linklaterja. Vodilni mož je prišel na rdečo preprogo na dogodku v spremstvu svoje družine, vendar sta se njegova mati in oče odločila, da se bosta na njegov način pošalila z napisoma, usmerjenima k fotografskim objektivom, na katerih je pisalo: "Nehajte poskušati, da bi se Glen Powell zgodi" in "To se ne bo nikoli zgodilo ."

Glen Powell z mamo in očetom.
Glen Powell z mamo in očetom. FOTO: AP

Zdi se, da sta njegova starša opazila vso pozornost medijev, ki jo je bil deležen njun sin v zadnjih nekaj letih. Vsakič, ko se pojavi v filmu, pa naj gre za Set It Up ali uspešnico Toma Cruisa Top: Gun Maverick ali letos zelo priljubljeno romantično komedijo Samo ne ti s Sydney Sweeney, tisk ne more kaj, da ne bi pohvalil njegov potencial in ga že večkrat oznanil za naslednjika najuspešnejših igralcev. Njegov nov film so pohvalile tudi recenzije, kar je dodaten dokaz, da je prava filmska zvezda.

Igralec je tudi soscenarist pri novemu projektu, v filmu pa igra sodelavca houstonske policije, ki se preobleče v različne morilce, da bi ujel stranke. Film temelji na resnični zgodbi, ki jo je Skip Hollandsworth leta 2001 objavil v članku revije Texas Monthly. V filmu igrajo Adria Arjona, Austin Amelio, Retta in Molly Bernard.

Glen Powell, Adria Arjona in režiser Richard Linklater
Glen Powell, Adria Arjona in režiser Richard Linklater FOTO: AP

Film prihaja na priljubljeno pretočno platformo to poletje, zgolj nekaj mesecev kasneje, kot njegova uspešnica Samo ne ti, ki je postala presenetljiva senzacija, delno tudi po zaslugi njegove in Sydneyjeve nalezljive reklamne turneje. Igralca sta pred kratkim za The New York Times priznala, da sta se namenoma naslanjala na razširjene govorice o domnevni aferi med njima, da bi ohranila hrup o filmu. "Dve stvari, s katerimi moraš prodati rom-com, sta zabava in kemija," je povedal 35-letnik. "S Sydney se skupaj zelo zabavava in imava ogromno lahkotne kemije. To ljudje želijo. Želijo tisto, kar je na zaslonu, tudi stran od zaslona in včasih se moraš malo nagniti na to- in delovalo je čudovito. Sydney je zelo pametna," je zaključil.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

televizija2000
17. 05. 2024 21.43
Vodilni mož? Kdo to prevaja..