Tuja scena

Nad Ryanom Goslingom in Emily Blunt navdušena tudi Taylor: To je bilo vse

New York, 17. 04. 2024 09.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dneve po oddaji Saturday Night Live, ki jo je tokrat vodil Ryan Gosling, na spletu še vedno odmeva njegov duet s soigralko Emily Blunt. Igralca sta v prirejeni različici skladbe 'All Too Well' zvezdnice Taylor Swift obujala spomine na fenomen Barbenheimer ter njuna lika iz filmskih uspešnic Barbie in Oppenheimer. Nad videnim in slišanim je bila navdušena tudi Taylor, ki se je odzvala.

"All Too Well (različica Ryana in Emily). Opazujte me, kako bom po nesreči to različico pela na turneji," se je na spletu pošalila Taylor Swift in pohvalila igralca Ryana Goslinga in Emily Blunt: "Ta monolog je bil vse." Zapisu je dodala emotikone srca in aplavza. Spomnimo, zvezdnika, ki sta v preteklem letu zaigrala v filmskih uspešnicah Barbie in Oppenheimer, sta se v prilagojeni različici pesmi All Too Well spominjala fenomena Barbenheimer.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Spet sva v letu 2023, bilo je poletje Barbenheimerja, bila sva zgolj jaz in ti," sta med drugim igralca zapela in požela bučen aplavz gledalcev ter topel sprejem na spletu, kjer je posnetek samo na YouTubu na uradnem profilu oddaje Saturday Night Live prejel že 2,6 milijona ogledov. "To ni bil monolog. To je bila broadwayjska ekstravaganca," je v komentarjih zapisal eden od uporabnikov, drugi pa je dodal, da je to v resnici odlična promocija njunega novega filma. "Stara sem 68 let in oddajo Saturday Night Live gledam od njenih začetkov. To je zagotovo eden najboljših monologov!"

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flintwestwood
17. 04. 2024 13.56
satirično petje, kot je ena sama satira tudi Taylor!